Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 50 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

WMF

WMF Durado-paistinpannusetti 24 + 28 cm ruostumaton teräs

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Durado-paistinpannusetti 24 + 28 cm ruostumaton teräs
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Joensuu, rautakauppa

Joensuu, tavaratalo

Kuopio Volttikatu, rautakauppa

Mikkeli, tavaratalo

Savonlinna, rautakauppa

Varkaus, rautakauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4000530699497
WMF Durado -paistinpannusettiin kuuluu 24 ja 28 cm:n paistinpannut. WMF Durado -paistinpannun runko on valmistettu ruostumattomasta, kiiltävästä ja erittäine kestävästä Cromargan® 18/10 -teräksestä. Sisäpinnan keraaminen CeraDur-pinnoite on erittäin kova ja kestävä ja se kestää äärimmäisen korkeita lämpötiloja – jopa 400 °C liedellä. Keraaminen pinnoite on ihanteellinen rapeiden kasvisten paistamiseen, myös liha ja kala saa täydellisen rapean pinnan. Pinnoite on myös turvallinen, koska se ei sisällä PFOA-yhdisteitä. Pannussa on TransTherm®-pohja, jonka alumiininen ydin takaa tasaisen lämmön jakautumisen koko pohjan alalle ja se ylläpitää lämpötilaa pitkään. Siksi pannu kuluttaa vähemmän energiaa. Pannu soveltuu kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Paistinpannu on uuninkestävä - voit siirtää ruoan liedeltä uuniin samassa astiassa.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs, keraaminen pinnoite
feature_value_3 Setti sisältää 24 ja 28 cm:n paistinpannut
feature_value_4 Yhteensopiva kaikkien liesityyppien kanssa, myös induktion
feature_value_5 Turvallinen keraaminen pinnoite ei sisällä PFOA-yhdisteitä
feature_value_6 Lämmönkestävyys liedellä 400 °C ja uuninkestävyys 250 °C
feature_value_7 Energiatehokas TransTherm®-pohja johtaa lämpöä tasaisesti ja ylläpitää sitä pitkään
feature_value_8 Kätevä kaatoreuna helpottaa kaatamista ja vähentää ruoan tuhlausta
feature_value_9 Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs. Cromargan® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan®-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan®-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan®-teräs valmistetaan Saksassa. WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita.
feature_label_10 Tuotteen väri : Ruostumaton teräs
feature_label_11 Hoito-ohjeet : Käsinpesu. Pese pannun sisä- ja ulkopinnat jokaisen käytön jälkeen käsin kuumalla vedellä, nestemäisellä puhdistusaineella ja pesusienellä. Näin pannulle varmistetaan mahdollisimman pitkä käyttöoikä. Uuninkestävyys on 250 °C.
feature_label_12 Mitat : Halkaisijat 24 cm ja 28 cm
feature_label_13 Valmistajan tuotekoodi : 0748026021
Lue lisää