Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Upo

Upo induktioliesi 60 cmUEI6A60WP

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
induktioliesi 60 cmUEI6A60WP
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Kuopio Volttikatu

Savonlinna

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 3838782649424
Upon UEI6A60WP on turvallinen, helppokäyttöinen ja erittäin hyvillä, Suomeen suunnitelluilla ominaisuuksilla varustettu 60 cm leveä induktioliesi. Paras A-energialuokka, korkealuokkaiset ja turvalliset materiaalit, kierrätettävät komponentit sekä käyttöä helpottavat toiminnot ja yksityiskohdat ovat rahaa säästäviä ja tekevät päivittäisestä käyttökokemuksesta miellyttävän. Aidon kiertoilmatoiminnon ja kiertoilmavastuksen ansiosta voit paistaa vaikka kolme pellillistä samaan aikaan ja saat erinomaisen paistotuloksen.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_value_2 Uunissa on 70 litran tilavuus ja monipuoliset uunitoiminnot. Uunin maksimilämpötila on 300?, se takaa esimerkiksi karjalanpiirakkaan rapean kuoren tai tehostaa pizzanpaistoasi antaen rapean pohjan. Uunin irrotettavat lankakannattimet ja uunin sileät pinnat helpottavat uunin puhdistusta, myös luukun lasien pinnat on helppo puhdistaa. Tasainen induktiotaso on erittäin helppo pitää puhtaana ja on aina näyttävä. Alaspainuvien vääntimien ansiosta myös etupaneelin puhdistaminen on helppoa. Uunin mukana tulevat lankakannattimet, jotka helpottavat peltien ulosvetämistä. Vakiovarusteena on kaksi leivinpeltiä, uuniritilä ja yksi supersyvä, noin 5 cm syvä tukeva uunipannu, jossa valmistuu vaikka iso annos lasagnea koko perheelle!
feature_value_3 Induktiotaso on tehokas ja nopea, kuumennus tapahtuu juuri siellä missä pitääkin, keittoastian pohjassa, eikä hukkalämpöä synny. Keittotason tehonsäätö nopeaa ja vaivatonta selkeillä hipaisukytkimillä. Induktiotaso mahdollistaa tarkan tehonsäädön, vaikkapa kastikkeen kasaan keittämisessä. Upon uusissa induktioliesissä yhdistyy erillisuunien ja -tasojen viimeisin tekniikka lattialieden ominaisuuksiin. Bridgezone-ominaisuudella yhdistät kaksi vasemmanpuoleista keittoaluetta yhdeksi isoksi keittoalueeksi, näin voit kypsentää vaikka ison kalan tai paistaa pihvit parilalla. Induktiotasossa keittäminen on nopeampaa ja tehonsäätö tarkempaa. Keittoalueet ovat myös entistä monipuolisemman kokoiset, tämä lisää muunneltavuutta ruoanlaiton aikana. Taso myös tunnistaa entistä pienempiä keittoastioita, jopa vain 9 cm halkaisijaltaan olevia kasareita. Maksimiliitäntätehoa voidaan tarvittaessa myös säätää – liesi saadaan esim. mökillä liitettyä 16A sulakkeeseen ja valovirtaan. Tällöin liesi mukauttaa itse käytettyä maksimitehoa levyjen välillä ja varmistaa, ettei valittua maksimitehoa ylitetä.
feature_value_4 Lieden turvallisuutta lisäävät tiivis kaksilasinen uunin luukku jonka ansiosta lieden pintalämpötila on aina alhainen. Induktiotaso ei kuumene ilman astiaa ja katkaisee virran, kun astia otetaan pois keittoalueelta. Jos tason ohjaimien päälle tulee nestettä, taso kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja jos keittoastia tyhjenee, taso tunnistaa sen ja kytkee itsensä pois päältä. Lapsilukko on aina tasossa mukana. Sen saa myös tarvittaessa kytkettyä pois päältä. Induktiotasossa on myös maksimilämmitysaika, jos teho ei muutu taso sammuttaa itsensä automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Tämä aika on levystä ja tehosta riippuen 3-10 tuntia. Lieden alaosasta löytyy kevyesti avautuva ja sulkeutuva vetolaatikko esim. peltien tai paistinpannujen sälytykseen.
feature_value_5 Uunissa on erittäin monipuoliset toiminnot: Kiertoilmatoiminto käyttää erillistä kiertoilmavastusta, jonka edessä on lämpövastukset. Tämän ansiosta uunin teho on suurempi ja uuni on nopeampi. Uunin sisäosan muotoilu sekä ohjaa ilmaa uunin sisällä, että tehostaa paistotulosta ja nopeuttaa uunin käyttöä. Voit paistaa vaikka pipareita jopa kolmessa tasossa. Sämpylät ja pullat valmistuvat myös nopeasti useammassa tasossa. Air-Fry toiminnolla voit kypsentää ranskanperunoita, kananuggetteja ja kaikkia niitä ruokia, jotka normaalisti uppopaistetaan rasvassa. Air-Fry toiminto antaa saman rapean ja herkullisen lopputuloksen nopeasti ja huomattavasti terveellisemmin, vain ilmankiertoa hyödyntämällä, ilman rasvaa!
feature_value_6 Frozen-Bake toiminto on kaksiosainen, voit laittaa jäiset elintarvikkeet uuniin ja uuni ensin sulattaa, sitten kypsentää ne. Tämä toiminto säästää aikaa ja antaa aina parhaan lopputuloksen. Pizza-toiminnolla saat rapean pohjan ja mehevän täytteen pizzaasi. Toiminto antaa siis kovempaa pistelämpöä pohjalle uunin alavastuksilta ja käyttää samaan aikaan kiertoilmatoimintoa. Grillivastus on kaksitoiminen, voit käyttää pikkuvastusta vaikka lämpimälle voileivälle, jolloin vain osa vastuksesta lämpiää, tai koko grillivastusta antaaksesi vaikka tacopellille rapean pinnan. Jos grillattavaa on vain vähän, säästät sähkönkulutuksessa. Grilli + puhallintoimintoa voit käyttää lihan grillaukseen tai vaikka kanan paahtamiseen rapean pinnan.
feature_value_7 Ylälämpövastusta + puhallintoimintoa voit käyttää suurempien liha- tai kanaerien paistamiseen / paahtamiseen. Kiertoilmapuhallin ja alavastustoimintoa voidaan käytettää pizzan, kosteiden leivonnaisten, hedelmäkakkujen, lehtitaikinan ja murotaikinan paistamiseen useammalla tasolla samanaikaisesti. Alavastus ja puhallin, tätä toimintoa voit käyttää sellaisten tuotteiden kypsentämiseen, jotka ovat kosteita eivätkä nouse paljon. Esimerkiksi mustikkapiirakkaan saat kuivan ja rapean pohjan, mutta pinta pysyy mehevänä. Ylä- ja alavastus + puhallinyhdistelmä on käytännöllinen, kun teet leivonnaisia tai sulatat tai kuivaat jotain. Tasainen lämpö, jonka kiertoa puhallin tehostaa. Lautasten lämmitys – kun lämmität lautaset ennen ruoan tarjoilua, säilyy ruoka pidempään kuumana. Sulatustoiminto, vain kiertoilmavastusta ja matalaa lämpötilaa käytetään, jolloin ruoka sulaa hitaasti ja pitää rakenteet ja maut parhaana mahdollisena.
feature_value_8 Uunin vakiovarusteena tulee kaksi matalaa ja yksi todella syvä uunipannu sekä uuniritilä. Pellit ja uunipannu ovat haponkestävää emalia, joka on erittäin kestävää ja helppoa puhdistaa. Uunin puhdistuksessa auttaa Aqua-Clean toiminto: laitat vain noin puoli litraa vettä uunipannuun ja sen uunin pohjalle. Valitse AquaClean ohjelma uunista ja se höyrystää vettä joka irroittaa likaa uunin seinistä, katosta ja pohjalta. Useinmiten Sinun ei tarvitse käyttää mitään kemikaaleja; helppoa ja ekologista! Uunin luukku on Soft Close ominaisuudella, siinä on saranointi, joka sulkee luukun hidastaen sen sulkeutumista. Hienostunutta ja käyttöturvallista, luukku ei koskaan rämähdä kovaa kiinni. Air-fry toimintoa tehostamaan on lisävarusteena saatavana rei´itetty uunipelti, joka mahdollistaa paremman ilmankierron ja tehostaa air-fry toimintoa.
feature_value_9 Tekniset tiedot: Energialuokka: A - Ohjauspaneeli: Lakattu metalli - Väri: Valkoinen - Kahvan väri: Valkoinen - Oven materiaali: lasi – SoftClose - Uunin käyttötilavuus: 70 l - Suurimman uunipellin pinta-ala: 1,260 cm² - HomeMade –uuni – Kosketusvalitsimet - Vääntimien muotoilu: PopOut-säätimet – Induktiotaso - BridgeZone -keittoalueiden laajennus - 4 induktiokeittoaluetta - edessä vasemmalla: Ø 18 cm, 1.5/2 kW, - edessä oikealla: Ø 14.5 cm, 1.2/1.6 kW, - takana vasemmalla: Ø 18 cm, 1.5/2 kW, - takana oikealla: Ø 21 cm, 1.5/2 kW - Monitoimiuuni - 70 l - Toiminnot: Ylä - ja alalämpö - Perinteinen tuulettimella - Suuri grilli - Suuri grilli ja puhallin – Kiertoilma – Sulatus - FastPreheat - Nopea esilämmitys - Pizza-toiminto – AirFry - FrozenBake-toiminto – AquaClean - Uunivalo: Valo - Paisto usealla tasolla samaan aikaan - Paistaminen 300°C lämmössä - Multiair - optimaalinen kiertoilma - Säilytystila: Vetolaatikko - 1 matala emaloitu leivinpelti - 1 syvä emaloitu uunipannu – Uuniritilä - 1x lankakannattimet – AquaClean – SilverMatte - Jälkilämmön merkkivalo – Lapsilukko - DC - Dynaaminen jäähdytys - Tiivis 2-lasinen luukku - Energiankulutus: 0.8 kWh (kiertoilmalla), 0.98 kWh (ylä- ja alalämmöllä) - Tyyppi: AC 230V/400V - Kulutus valmiustilassa: 0.5 W - Liitäntäteho: 10,500 W
feature_label_10 Mitat : Tuotteen mitat (LxKxS): 59.7 × 90 × 59.4 cm. Pakkausmitat (LxKxS): 67.6 × 99.2 × 71.8 cm. Nettopaino: 48.1 kg. Bruttopaino: 51.9 kg.
feature_label_11 Tuotteen energiatehokkuusluokka : A
feature_label_12 Valmistajan tuotekoodi : UEI6A60WP
Lue lisää

Energialuokitus