Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Pentik – pala pohjoista kauneutta koteihin jo vuodesta 1971

Pentik on synonyymi korkealaatuisille sisustus-, astia- ja tekstiilituotteille, ylistäen suomalaista designia ja kädentaitoja. Tämä tunnettu suomalainen tuotemerkki on noussut viidenkymmenen vuoden aikana kansainväliseksi sisustusmyymäläketjuksi, säilyttäen silti juurensa syvällä pohjoisessa luonnossa.

Kohti Kestävää Kauneutta: Pentikin Maailma ja Suomalainen Design

Pentikin perustukset lepäävät Posiolla, Suomen Lapissa, missä maailman pohjoisin keramiikkatehdas sijaitsee edelleen. Yritys kukoistaa rakkaudella, elämänilolla, kauneuden kaipuulla ja kädentaidoilla, antaen muotoja sille, mikä on muovannut heidät: pohjoinen luonto.

Pentikin tuotteet ovat tunnettuja niiden laadusta, kestävyydestä ja uniikista designista. Yritys on erityisen ylpeä tuotteistaan, jotka heijastavat suomalaista esteettistä perinnettä ja arvoja, tarjoten samalla kestäviä ja käytännöllisiä ratkaisuja arkeen ja juhlaan. Pentikin tavoitteena on luoda tuotteita, jotka tuovat iloa, lämpöä ja kauneutta jokaiseen kotiin ja jokaiseen hetkeen, rakentaen siltaa menneen, nykyisen ja tulevan välille.

Huurre | Design Minna Niskakangas

Minna Niskakankaan suunnittelema Huurre-kuosi ylistää talvisen luonnon kauneutta

Suomalaisen muotoilun helmiä: Pentikin astiat arkeen ja juhlaan

Pentikin Posiolla valmistetut keramiikka-astiat ovat suunniteltu ja valmistettu kestämään sukupolvelta toiselle. Pentikin astiavalikoima kattaa myös lasituotteet, tarjoiluastiat ja muut kattauksen viimeistelevät tuotteet. Nämä tuotteet sopivat arjen juhliin sekä juhlavaan arkeen, korostaen laadukasta ja kestävää suomalaista muotoilua.

Vilja | Design Minna Niskakangas

Lisää kotiisi ripaus kullanhohdetta yhdellä Pentikin ikonisimmista kuoseista, joka on saanut inspiraationsa luonnosta. Graafinen Vilja on moderni tulkinta pohjoisen kultaisista viljapelloista. Tänä talvena Vilja hohtaa kultaisena rustiikkisessa pellavamateriaalissa. Luonnollista luksusta parhaimmillaan.

Lahjavinkkejä

Kotisi Kaunistajat: Pentikin Ihanat Kodintekstiilit

Pentikin tekstiilituotteet sisältävät upeita omien suunnittelijoiden luomia printtejä, joissa yhdistyvät hehkuva kukka, hillitty modernius ja villi väri. Valikoima kattaa tyynynpäällisiä, kankaita ja keittiötekstiilejä. Nämä käyttötuotteet ovat ihanteellisia lahjoja – myös itselle.

Lapsenmielinen Pentik: Iloa ja turvaa lasten arkeen

Pentik on myös omistanut huomiota lasten tuotevalikoimalle. Lasten valikoimasta löytyy kotimaisia, kestäviä keramiikkatuotteita, iloisia tekstiilejä sekä pehmeitä elämänkumppaneita turvaksi lapsen elämän suurimpiin hetkiin. Pentik valmistaa näitä tuotteita samalla huolella ja rakkaudella, kuin aikuisten tuotteetkin, tarkoituksenaan tuoda iloa ja turvaa lasten arkeen.

Metsänväki-lastenmallistoon kuuluu sekä astioita että kodintekstiilejä, joissa seikkailee kettuja, karhuja, pöllöjä, oravia ja pupuja. Lystikäs Pingviini-kuosi viehättää graafisella tyylillään ja hillityllä värimaailmallaan kaiken ikäisiä.

Pentikin Lumo: Esteettisyys ja kestävyys käsikädessä

Nämä Pentikin kolme tuotekategoriaa—astiat, tekstiilit ja lasten tuotteet—ovat esimerkkejä Pentikin sitoutumisesta laatuun, suomalaiseen designiin ja kestävään kehitykseen. Pentikin tavoitteena on tarjota tuotteita, jotka ovat kauniita, käytännöllisiä ja kestäviä, ja jotka tuovat iloa ja lämpöä jokaiseen kotiin. Asiakkaat arvostavat näitä ominaisuuksia, ja niitä pidetään yrityksen keskeisinä arvoina, jotka yhdessä tekevät Pentikistä yhden Suomen arvostetuimmista brändeistä.

Matkailuvinkki: Pentik-mäki ja Pentik Kartano, Posio

Jos olet kiinnostunut Pentikin historiasta, designista ja tuotteista, suosittelemme vierailua Posion Pentik-mäellä ja Pentik Kartanossa.

Pentik-mäki, sijaiten oman keramiikkatehtaansa vieressä, on elämyksellinen kokonaisuus, josta löydät gallerian, näyttelytilan ja museon, joka kertoo yrityksen historiasta. Täällä voit sukeltaa syvälle Pentikin sielunmaisemaan, kokea suomalaisen designin ja käsityötaidon sekä tutustua yrityksen perintöön.

Noin 20 kilometrin päässä Pentik-mäeltä löytyy Pentik Kartano, entinen 160-vuotias porotila, joka on kunnostettu kesäkohteeksi. Sijaiten kauniilla paikalla Timisjärven rannalla, kartanossa voi nauttia taiteesta, vanhan pihapiirin rauhasta ja kesäkahvilan herkuista. Kartano tarjoaa rentouttavan ja inspiraation täyteisen ympäristön, jossa voit tutustua Pentikin taiteeseen ja designiin upeassa luonnonmaisemassa.

Käy katsomassa, kokemassa ja nauttimassa Pentikin ainutlaatuisesta maailmasta Posiolla!