Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Lyhdyt

Valikoimastamme löydät kauniit ja laadukkaat erilaiset lyhdyt ulko- ja sisäkäyttöön. Valikoimissamme on muun muassa puisia ja lasisia kynttilälyhtyjä sekä ulkotiloihin soveltuvia myrskylyhtyjä. Lyhdyt toimivat kotona kauniina sisustuselementteinä luomassa tunnelmaa. Meiltä löydät myös runsaasti erilaisia hautalyhtyjä. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tyyliisi ja makuusi sopivat lyhdyt!

Rajaa tuotteita:

6 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Lyhdyt netistä

Lyhdyillä tunnelmaa kotiin

Sisäkäyttöön tarkoitetut lyhdyt luovat kotiisi rauhallista tunnelmaa. Lyhdyillä täydennät sisustusta ja luot kotiin lämminhenkistä sekä välitöntä tunnelmaa. Lyhdyt toimivat ilman kynttilää kauniina sisustuselementtinä myös päiväsaikaan.

Etenkin lattialle asetettavat isot lyhdyt ovat hyvin näyttäviä. Illan tullen lyhtyihin voi laittaa tunnelmanluojana kynttilän palamaan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös patterikäyttöisiä kynttilöitä, jos et halua polttaa oikeaa tulta kotona. Patterikäyttöinen kynttilä voi olla hyvä valinta jos taloudessa on esimerkiksi pieniä lapsia tai lemmikkejä.

Kynttilälyhty on turvallinen valinta kynttilöiden polttamiseen sillä kynttilän suojana on lasinen lyhty. Jos lyhty kaatuu, tuli yleensä sammuu lyhdyn sisällä ja lyhdyn lasi suojaa kynttilää. Carlsonilta useita erilaisia kynttilälyhtyjä, joista voit valita omaan kotiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Myös ulos voi hankkia erilaisia kynttilälyhtyjä koristamaan pihaa ja terassia. Ulkokäyttöön tarkoitetuilla myrskylyhdyillä täydennät niin parvekkeen kuin puutarhankin näkymän tunnelmalliseksi. Niiden avulla voi myös saada valaistusta aikaan pimeällekin pihalle.

Kynttilälyhdyt joulun aikaan

Etenkin jouluaikaan kynttilälyhdyt ovat hyvin suosittuja ja niiden avulla voi luoda joulun tunnelmaa kotiin. Valikoimissamme on myrskylyhtyjä, joissa on LED-valo, joten tulipaloriskistä ei tarvitse huolehtia.

Sisälle voit myös asetella esimerkiksi erilaisia kivilyhtyjä takan reunalle tai olohuoneen pöydälle. Näissä pienemmissä kivilyhdyissä voit polttaa tuikkuja, joiden paloaika on hieman lyhyempi kuin isompien kynttilälyhtyjen.

Kynttilälyhtyjä löytyy monessa eri värissä niin vaaleista ja läpinäkyvistä lyhdyistä tummempiin ja värikkäisiin lyhtyihin. Jouluun sopivia sävyjä ovat esimerkiksi punainen ja vihreän eri sävyt, jotka luovat lämmintä tunnelmaa kotiin. Myös erityisillä jouluaiheisilla kynttilälyhdyillä luot kotiin jouluista tunnelmaa. Carlsonilta löydät myös monia kauniita kynttilänjalkoja.

Lahjaideat

Kynttilälyhdyt ovat oivallinen lahjaidea esimerkiksi tupaantuliaisina tai muuten viemisinä vierailun yhteydessä. Tuomisia varten voi miettiä muutamaa seikkaa ystävästäsi tai perhetutusta jolle lahja on menossa. Millainen värimaailma ystäväsi kodissa on? Pitääkö hän enemmän hempeämmästä pastellisävystä vai olisiko hänen tyyliinsä sopivampi ulos sijoitettava myrskylyhty tuomaan iloa myöhäisiin iltoihin? Mikä onkaan lahjansaajan kodin tyyli ja värimaailma, Carlsonilta löydät varmasti jokaiseen kotiin sopivan lyhdyn.

Valikoimissamme on kattavasti suomalaisia Iittalan kynttilälyhtyjä monissa eri väreissä. Muun muassa Kastehelmi -kynttilälyhdyt ovat kauniin koristeellisia itsessään, mutta erilaisilla väreillä niihin voi luoda tunnelmaa. Nämä kynttilälyhdyt sopivat kerättäväksi myös monessa eri värissä jolloin monen kynttilän kokoelmasta muodostuu tyylikäs tilkkutäkkimäinen tunnelma. Lisäksi esimerkiksi saksalaisen Villeroy & Bochin kynttilälyhdyt ovat hyvin elegantti valinta.

Trendikkäitä värejä talvea kohdin ovat yleensä tummemmat sävyt, kun taas keväisin sisustukseen sopivat raikkaammat sävyt ja esimerkiksi pastellisävyt ovat tällöin suosittuja. Kynttilälyhdyn hankintaa voi siis miettiä myös vuodenajan värien mukaan.

Hautalyhdyt

Ihmisten haudoille viedään monesti erilaisia kynttilälyhtyjä. Tämä onkin monesti kauniimpi ja aikaa kestävämpi ratkaisu kuin esimerkiksi pelkän hautakynttilän vienti haudalle. Valikoimissamme on erittäin kauniita tumman sävyisiä hautakynttilälyhtyjä, joiden avulla voit luoda tunnelmaa haudalle ja tuoda lämpöä pimeneviin iltoihin. Lisäksi valikoimissamme on myös vaalean sävyisiä hautakynttilälyhtyjä.

Mikään ei myöskään estä viemästä esimerkiksi myrskylyhtyä haudalle. Tässä voi miettiä sitä, millainen värimaailma haudalle sopisi. Keväällä voi olla mukavampi suosia vaaleita sävyjä, kun talvella monesti halutaan tummempaa sävyä.

Hautalyhtyihin voidaan asettaa sisälle oikea palava kynttilä tai vaihtoehtoisesti paristokäyttöinen LED-kynttilä. Hautakynttilälyhtyihin kannattaa valita yleensä öljykynttilä, joka palaa pitkään jos haudalle ei haluta viedä LED-kynttilöitä, jotka toimivat paristoilla.

Hautalyhtyvalikoimamme kynttilälyhtyjä koristavat erilaiset risti symbolit. Kynttilälyhtyjä voi asettaa haudan eteen maahan, mutta valikoimissamme on myös kynttilälyhtyjä, joissa tulee oma jalka mukana. Täten ne saa kauniisti asetettua hieman korkeammalle maasta.