Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

WMF

WMF Nuova kakkuhaarukkasetti 6 kpl rst

27,90 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Nuova kakkuhaarukkasetti 6 kpl rst
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4000530679758
WMF Nuova -kakkuhaarukat sopivat kaikkiin tilaisuuksiin tyylikkään ja ajattoman muotoilunsa ansiosta ja ne viimeistelevät juhla- tai herkkuhetken. Kakkuhaarukat ovat täydelliset täytekakkujen, tuoreiden hedelmien ja suolaisten pikkusyötävien tarjoilemisessa. WMF Nuova -kakkuhaarukat ovat myös tyylikäs lahjaidea. Setti sisältää 6 kakkuhaarukkaa, joiden pituus on 16 cm. Haarukat on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Cromargan® 18/10 -teräksestä, minkä ansiosta ne pysyvät kiiltävinä pitkään.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Ruostumaton Cromargan® 18/10 teräs
feature_value_3 Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta Cromargan® 18/10 -teräksestä
feature_value_4 Setti sisältää 6 kakkuhaarukkaa
feature_value_5 Kestää konepesun
feature_value_6 Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs. Cromargan® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan®-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan®-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan®-teräs valmistetaan Saksassa.
feature_value_7 WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita.
feature_label_8 Tuotteen väri : Teräs
feature_label_9 Hoito-ohjeet : Kestää konepesun
feature_label_10 Mitat : Pituus 16 cm
feature_label_11 Valmistajan tuotekoodi : 1291666046,0
Lue lisää