Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Walz & Schöder

Walz & Schöder WS2000 vakuumikone

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
WS2000 vakuumikone
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6438212092201
Uudet Walz Schöder vakuumikoneet ovat luotettavia ja laadukkaita vakuumikoneita. Näiden vakuumikoneiden tehot ovat hyvät, niitä on helppo käyttää ja ne kestävät pitkään. Walz Schöder vakuumikoneet sopivat erinomaisesti peruskäyttäjästä vaativaan käyttäjään. Oli sitten kysymyksessä lihat, marjat, kalat tai vaikka retkeilyvarusteet, niin vakuumikoneella pakkaat ne kätevästi ja nopeasti. Walz Schöder WS2000 tyhjiöpakkauskone eli vakuumikone edustaa kotikäyttöön tarkoitettujen vakuumikoneiden valikoimaa. Hillitty ja hieno musta pinta yhdistettynä tehokkaaseen moottoriin ja pumppuun tekevät koneesta erinomaisen valinnan. Laitteen poistoimuteho on suuri, vaikka koneessa on yksimäntäinen pumppu. Pumpun rakenne ja materiaalit tekevät siitä luotettavan. Koneessa käytetään perinteistä yksilankaista suljentamekanismia, jonka avulla pussi tai putki saumataan kiinni. Sauman leveys on noin 2.5 mm joka on erittäin luotettava. Koneen imuteho on -0.85bar joka takaa ilmattomat pakkaukset.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 Tyhjiöpakkaaminen eli vakuumointi parantaa elintarvikkeiden säilöntä-aikaa jopa viisinkertaiseksi perinteisiin säilytysmenetelmiin nähden. Pakkaukset myös vievät vähemmän tilaa kuin perinteiset pakkauspussit tai muovirasiat. Tyhjiöpakkaaminen auttaa myös säilyttämään tuotteiden aromit ja maut paljon paremmin mitä perinteiset pakkaukset. Useat sanovatkin, että esim. hirvenliha tai lohi säilyttää makunsa niin hyvin tyhjiöpakatussa pakkauksessa. että sen luulee olevan tuoretta. Tyhjiöpakkaaminen on myös erinomainen tapa säilöä muitakin tuotteita kuten retkeilyvarusteita, tekstiilejä, tavaroita yms.
feature_value_3 Laitteen käyttö: Tätä vakuumikonetta on helppo käyttää laitteen kannessa olevista näppäimistä. Koneen käyttö alkaa valitsemalla ensin oikea ohjelma. Valittavana on useita toimintoja kuten: saumaus - eli kun putkea käytetään tyhjiöpakkaamiseen, joudutaan putken toinen pää ensin saumaamaan. Tämä jälkeen tuote asetetaan putkeen ja tyhjiöpakataan eli vakuumoidaan. Itse tyhjiöpakkaaminen tapahtuu joko täysautomaattisesti tai manuaalisesti. Täysautomaattisessa toiminnossa kone imee ensin ilman pois pakkauksesta ja lopuksi saumaa sen, tämä kaikki yhdellä napin painalluksella. Manuaalisessa tyhjiöpakkaamisessa laitteesta säädetään ensin imun kesto oikeaksi sen mukaan mitä halutaan tyhjiöpakata. Mikäli kysymyksessä on herkästi litistyvät elintarvikkeet kuten marjat, hedelmät jne. valitaan hellä ohjelma ja taas jos tarvitaan enemmän imutehoa, valitaan kovempi ohjelma.
feature_value_4 Nestekaukalo ja kannen kiristys: vakuumikoneessa on sisällä kätevä irrotettava ja puhdistettava kaukalo. Tämän tarkoitus on kerätä tyhjiöpakkaamisen aikana irtoavat nesteet talteen niin, ettei ne pääse koneen sisälle. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, jotta koneen käyttöikä saadaan mahdollisimman pitkäksi. Mikäli neste pääsee vakuumikoneen pumppuun se voi aiheuttaa vaurioita pumppuun. Koneen kannen suljenta tapahtuu uudenlaisen kahvamallisen sulkimen avulla. Tämä kahva malli varmistaa sen, että koneen kansi on varmasti suljettuna, kun konetta käytettään joka taas varmistaa onnistuneen tyhjiöpakkaamisen. Perinteisiin sivusta aukaistaviin malleihin nähden luotettavuus on paljon parempi.
feature_value_5 Helppokäyttöinen lukitus ison kahvan avulla
feature_value_6 Teho 110 W. Yksimäntäinen, pitkäiskuinen pumppu takaa suuren imutehon.
feature_value_7 Leveä yksilankasaumaus takaa tiiviit saumat
feature_value_8 Marinointitoiminto, manuaalivakuumointi, automaattivakuumointi, saumaus
feature_value_9 Laitteessa voidaan käyttää vakuumipusseja tai rullaa
feature_value_10 Suuri imuteho: Max -0,85 bar. Vakumointinopeus n. 13 litraa minuutissa. Saumausleveys: Max 300 mm. Helposti puhdistettava, irrotettava nestekaukalo joka jatkaa koneen käyttöikää. Kolme eri automaattiohjelmaa (Dry, Moist, Extended). Kaksi eri imutehoa. Koko 40x18x10cm, paino 1.8kgs
feature_label_11 Tuotteen väri : Musta
feature_label_12 Valmistajan tuotekoodi : BL-2000
Lue lisää