Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

T-Cam

T-Cam langaton valvontakamera akulla BC400 PRO AI valkoinen

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
langaton valvontakamera akulla BC400 PRO AI valkoinen
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6430056330358
T-cam BC400 PRO AI erittäin monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu akkukäyttöinen valvontakamera langattomaan WiFi-verkkoon. Akkukäyttöisen T-Cam BC400 PRO AI valvontakameran käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Säänkestävä ja pienikokoinen kamera on helppo asentaa paikkaan kuin paikkaan, ulos tai sisälle. Ainoa vaatimus asennuspaikalle on langattoman Wlan-verkon kuuluvuus. Kamera on varustettu ulkoisilla tehoantenneilla parhaan mahdollisen kuuluvuuden takaamiseksi. T-Cam BC400 PRO AI valvontakamera on varustettu isolla 9000 mAh akulla. Tämä yhdistettynä erittäin pieneen lepovirrankulutukseen takaa kameralle jopa 24 kuukauden teoreettisen valmiusajan. Todellinen toiminta-aika normaalikäytössä on useita kuukausia, jopa kahdeksan kuukautta. Kameraan on saatavilla lisävarusteena myös aurinkopaneeli. Lisävirransyöttö ja akun lataus onnistuvat microUSB-liitännästä.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 T-cam BC400 PRO AI on varustettu PIR-liiketunnistimella, joka reagoi lämpösäteilyyn eli ihmiseen, eläimeen tai ajoneuvoon eikä hälytä turhaan esim. lumisateella. Hälytykset ovat luotettavia. Liiketunnistimen herkkyys on myös säädettävissä. Valvontakamera tallentaa videot muistikortille ja/tai pilvipalveluun, josta niitä voidaan katsella suoraan älypuhelimella mistä päin maailmaa tahansa. Tämän lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa. Liikkuvan videon lisäksi kamerassa on sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin kaksisuuntaista ääntä varten.
feature_value_3 Valvontakameran käyttöönotto on erittäin helppoa älypuhelimen avulla eikä se vaadi erikoistaitoja. Kamera toimii langattomassa 2.4GHz WiFi-verkossa kaikilla Internet-yhteyksillä. Älylaitteeseen ladattavalla ilmaisella sovelluksella voidaan hallita useita eri kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille. VicoHome sovelluksen kautta olet yhteydessä kotiisi tai kuvauspaikalle vuorokauden jokaisena tuntina – olit sitten missä päin maailmaa tahansa! Helppokäyttöinen sovellus on saatavilla Android ja iOS älylaitteille.
feature_value_4 Tärkeimmät ominaisuudet: Etäohjattava ja etänä käänneltävä - Akkukäyttöinen – toimii ilman verkkovirtaa useita kuukausia - Lisävirtaa voidaan syöttää aurinkopaneelilla tai ulkoisella virtalähteellä - Toimii langattomassa WiFi-verkossa - IR-valo sekä valkoinen LED-valo hälytyksiin ja yökuvaukseen - Hälytykset suoraan älypuhelimeen - IP65 suojausluokitus -sopii ulos ja sisälle - Tallennus laitteen muistikortille tai pilvipalveluun - Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni - Suomenkielinen sovellus – Android & iOS - Live-video - 2K/4MP-tarkkuus - Maksullisissa versiossa tekoälyominaisuudet ja hahmontunnistus
feature_value_5 Kameran hintaan sisältyy 3 vuorokauden / 0,5 GB pilvitallennustila. Pilven lisäksi kamera voi tallentaa videot myös microSD-muistikortille (max. 128 GB)
feature_value_6 Maksullisen pilvipalvelun lisäominaisuuksia: Hahmontunnistus ja älykkäät hälytykset; ihminen, eläin tai ajoneuvo. Hälytyksen määritys esim. pelkästään ajoneuvoista, jolloin ohikävelevä ihminen ei aiheuta hälytystä. Säädettävät hälytysalueet. AI-ominaisuudet toimivat pilvipalvelussa säästää kameran virtaa. Tallenteiden suodatus hahmontunnistuksen tuottaman tiedon perusteella.
feature_value_7 Pilvipalvelun hinnoittelusta ja toiminnasta vastaa VicoHome. Laiteen myyjä tarjoaa pilvipalvelun “sellaisena kuin se on”, eikä vastaa palvelun toimivuudesta, palveluun liittyvistä mistään seikoista, ei mistään suorista eikä epäsuorista vahingoista tai kuluista.
feature_label_8 Mitat : 13,5x7,5x8,2 cm
feature_label_10 Valmistajan tuotekoodi : 227153
Lue lisää