Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

T-Cam

T-Cam langaton valvontakamera akulla BC200 PT AI valkoinen

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
langaton valvontakamera akulla BC200 PT AI valkoinen
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6430056330334
T-cam BC200 PT AI langaton valvontakamera akulla ja pilvipalvelulla. Erittäin monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu akkukäyttöinen, etänä käänneltävä valvontakamera langattomaan WiFi-verkkoon. Valvontakameran käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Säänkestävä ja pienikokoinen kamera on helppo asentaa paikkaan kuin paikkaan, ulos tai sisälle. Ainoa vaatimus asennuspaikalle on langattoman Wlan-verkon kuuluvuus. Kamera on varustettu ulkoisilla tehoantenneilla parhaan mahdollisen kuuluvuuden takaamiseksi. T-Cam BC200 PT AI valvontakamera on varustettu suurella 9000 mAh akulla. Tämä yhdistettynä pieneen lepovirrankulutukseen takaa kameralle jopa 12 kuukauden teoreettisen valmiusajan. Todellinen toiminta-aika normaalikäytössä on useita kuukausia, jopa kahdeksan kuukautta. Kameraan on saatavilla lisävarusteena myös aurinkopaneeli. Lisävirransyöttö ja akun lataus onnistuu microUSB-liitännästä.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 T-Cam BC200 PT AI valvontakameran ohjaus ja suuntaus onnistuvat etänä sovelluksen kautta. Kameraa voi kääntää ja pyörittää etänä ja näin ollen katsoa livenä mitä ympärillä tapahtuu. Sovelluksesta löytyy myös useampi muistipaikka valmiiksi asetetuille sijainneille. Muistipaikkojen avulla kamera on helppo siirtää nopeasti tallennetusta sijainnista toiseen. Akkukäyttöinen – toimii ilman verkkovirtaa useita kuukausia. Lisävirtaa voidaan syöttää aurinkopaneelilla tai ulkoisella virtalähteellä
feature_value_3 T-Cam BC200 PT AI on varustettu PIR-liiketunnistimella, joka reagoi lämpösäteilyyn eli ihmiseen, eläimeen tai ajoneuvoon eikä hälytä turhaan esim. lumisateella. Hälytykset ovat luotettavia. Liiketunnistimen herkkyys on myös säädettävissä. VicoHome sovelluksen kautta olet yhteydessä kotiisi tai kuvauspaikalle vuorokauden jokaisena tuntina – olit sitten missä päin maailmaa tahansa! Helppokäyttöinen sovellus on saatavilla Android ja iOS älylaitteille.
feature_value_4 Valvontakamera tallentaa videot muistikortille ja/tai pilvipalveluun, josta niitä voidaan katsella suoraan älypuhelimella mistä päin maailmaa tahansa. Tämän lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa. Liikkuvan videon lisäksi kamerassa on sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin kaksisuuntaista ääntä varten. Valvontakameran käyttöönotto on erittäin helppoa älypuhelimen avulla eikä se vaadi erikoistaitoja. Kamera toimii langattomassa 2.4GHz WiFi-verkossa kaikilla Internet-yhteyksillä. Älylaitteeseen ladattavalla ilmaisella sovelluksella voidaan hallita useita eri kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille.
feature_value_5 Toimii langattomassa WiFi-verkossa IR-valo sekä valkoinen LED-valo hälytyksiin ja yökuvaukseen - Hälytykset suoraan älypuhelimeen - IP65 suojausluokitus -sopii ulos ja sisälle - Tallennus laitteen muistikortille tai pilvipalveluun - Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni - Suomenkielinen sovellus – Android & iOS - Live-video - Maksullisissa versiossa tekoälyominaisuudet ja hahmontunnistus
feature_value_6 Ilmainen pilvipalvelu 3 vuorokauden arkistolla sekä AI hahmontunnistus. Kameran hintaan sisältyy 3 vuorokauden / 0,5 GB pilvitallennustila. Pilven lisäksi kamera voi tallentaa videot myös microSD-muistikortille (max. 128 GB)
feature_value_7 Maksullisen pilvipalvelun lisäominaisuuksia: Hahmontunnistus ja älykkäät hälytykset; ihminen, eläin tai ajoneuvo - Hälytyksen määritys esim. pelkästään ajoneuvoista, jolloin ohikävelevä ihminen ei aiheuta hälytystä - Säädettävät hälytysalueet - AI-ominaisuudet toimivat pilvipalvelussa säästää kameran virtaa - Tallenteiden suodatus hahmontunnistuksen tuottaman tiedon perusteella - Jopa 60 vuorokauden tallennusarkisto. Pilvipalvelun hinnoittelusta ja toiminnasta vastaa VicoHome. Laiteen myyjä tarjoaa pilvipalvelun “sellaisena kuin se on”, eikä vastaa palvelun toimivuudesta, palveluun liittyvistä mistään seikoista, ei mistään suorista eikä epäsuorista vahingoista tai kuluista.
feature_label_8 Mitat : 12x10x15,8 cm
feature_label_10 Valmistajan tuotekoodi : 227152,0
Lue lisää