Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

T-Cam

T-Cam langaton ovikellokamera sisäyksikölläDB300 valkoinen

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
langaton ovikellokamera sisäyksikölläDB300 valkoinen
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6430056330365
T-Cam langaton ovikellokamera sisäyksiköllä ja pilvipalvelulla. Vanhan ovikellon voit korvata nyt älykkäällä, omassa WiFi-verkossasi toimivalla ovikellon ja valvontakameran yhdistelmällä. Ovisilmäkameran avulla tiedät aina, kun joku on ovellasi, riippumatta siitä missä itse satut olemaan. Kun vieras soittaa ovikelloa tai liiketunnistin havaitsee liikettä, saat ilmoituksen suoraan älypuhelimeesi ja voit aloittaa reaaliaikaisen videopuhelun. Säänkestävä ja pienikokoinen kamera tallentaa tarkkaa 2K videota laitteen muistikortille ja/tai pilvipalveluun aina ovikellon hälytysnappia painettaessa tai kameran liiketunnistimen havaitessa liikettä
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 Pitkä toiminta-aika sisäisellä akulla sekä mahdollisuus kytkeä myös vanhan ovikellon johtoihin hyödyntäen sen olemassa olevaa kaapelointia (9-24V). T-Cam langaton ovikellokamera on varustettu 5200 mAh akulla. Hyvän kokoinen akku yhdistettynä erittäin pieneen lepovirrankulutukseen sallii ovikellolle jopa 12 kuukauden teoreettisen valmiusajan. Todellinen toiminta-aika normaalikäytössä riippuu monesta eri tekijästä. Akun lataaminen täyteen microUSB-liitännän kautta kestää noin kymmenen tuntia.
feature_value_3 Liiketunnistin, infrapuna LED yökuvausta varten ja muistikorttipaikka. T-Cam langaton ovikello on varustettu PIR-liiketunnistimella, joka reagoi lämpösäteilyyn eli ihmiseen, eläimeen tai ajoneuvoon eikä hälytä turhaan esim. lumisateella. Hälytykset ovat luotettavia. Liiketunnistimen herkkyys on myös säädettävissä. Lisäksi ovisilmäkamerasta löytyy infrapuna LED yökuvausta varten. Saat selkeää mustavalkoista kuvaa jopa seitsemän metrin päähän. Ovikellokamera tallentaa videot muistikortille ja/tai pilvipalveluun, josta niitä voidaan katsella suoraan älypuhelimella mistä päin maailmaa tahansa. Tämän lisäksi kamerasta voidaan katsoa live-videota aina halutessa.
feature_value_4 Helppo käyttöönotto. Valvontakameran käyttöönotto on erittäin helppoa älypuhelimen avulla eikä se vaadi erikoistaitoja. Kamera toimii langattomassa 2.4GHz WiFi-verkossa kaikilla Internet-yhteyksillä. Älylaitteeseen ladattavalla ilmaisella sovelluksella voidaan hallita useita eri kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille. Voit vastata mistä tahansa käsin, kunhan älypuhelimesi internetyhteys on käytössä.
feature_value_5 Pakkaukseen kuuluva sisäyksikkö. Tämän T-Cam ovikellokameran pakkaukseen kuuluu myös sisäyksikkö, jonka avulla varmistat ettei ovikellon ääni mene ohi korvien. Sisäyksikön voi sijoittaa mihin tahansa huoneeseen ja se liitetään tavalliseen seinäpistorasiaan microUSB-kaapelin avulla.
feature_value_6 Seuraa etänä mistä tahansa, milloin tahansa. VicoHome sovelluksen kautta olet yhteydessä kotiisi tai kuvauspaikalle vuorokauden jokaisena tuntina – olit sitten missä päin maailmaa tahansa! Helppokäyttöinen sovellus on saatavilla Android ja iOS älylaitteille.
feature_value_7 Tärkeimmät ominaisuudet: Akkukäyttöinen – toimii ilman verkkovirtaa useita kuukausia - Mahdollisuus kytkeä myös vanhan ovikellon paikalle (9-24V) - Toimii langattomassa WiFi-verkossa - Ovikellon soittoääni kuuluu sisäyksikön kautta, jonka voi sijoittaa mihin huoneeseen tahansa - Infrapuna LEDin ansiosta yökuvaus onnistuu jopa seitsemään metriin saakka - Hälytykset suoraan älypuhelimeen - IP65 suojausluokitus -sopii ulos ja sisälle - Tallennus laitteen muistikortille tai pilvipalveluun - Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni - Suomenkielinen sovellus – Android & iOS - Live-video - 2K HD videotarkkuus - Maksullisissa versiossa tekoälyominaisuudet ja hahmontunnistus
feature_value_8 Ilmainen pilvipalvelu 3 vuorokauden arkistolla sekä AI hahmontunnistus. Kameran hintaan sisältyy 3 vuorokauden / 0,5 GB pilvitallennustila. Pilven lisäksi kamera voi tallentaa videot myös microSD-muistikortille (max. 128 GB)
feature_value_9 Maksullisen pilvipalvelun lisäominaisuuksia: Hahmontunnistus ja älykkäät hälytykset; ihminen, eläin tai ajoneuvo - Hälytyksen määritys esim. pelkästään ajoneuvoista, jolloin ohikävelevä ihminen ei aiheuta hälytystä - Säädettävät hälytysalueet - AI-ominaisuudet toimivat pilvipalvelussa säästää kameran virtaa - Tallenteiden suodatus hahmontunnistuksen tuottaman tiedon perusteella - Jopa 60 vuorokauden tallennusarkisto.
feature_value_10 Pilvipalvelun hinnoittelusta ja toiminnasta vastaa VicoHome. Laiteen myyjä tarjoaa pilvipalvelun “sellaisena kuin se on”, eikä vastaa palvelun toimivuudesta, palveluun liittyvistä mistään seikoista, ei mistään suorista eikä epäsuorista vahingoista tai kuluista.
feature_label_11 Mitat : 14,4x4,6x3,1 cm
feature_label_12 Valmistajan tuotekoodi : 227155
Lue lisää