Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

T-Cam

T-Cam langaton kääntyvä valvontakamera sisäkäyttöön PTC200 AI

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
langaton kääntyvä valvontakamera sisäkäyttöön PTC200 AI
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6430056330297
Cam PTC200 AI on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu etäohjattava ja kääntyvä valvontakamera langattomaan WiFi-verkkoon. Soveltuu erinomaisesti esim. lemmikkieläinten tarkkailuun. Kameraa voidaan ohjata, eli kääntää ja pyörittää etänä. Videon lisäksi kamerassa on kaksisuuntainen ääni, eli mikrofoni ja kaiutin. Pienikokoinen kamera on helppo asentaa ja siirtää. Virta kameraan syötetään verkkovirtalähteellä microUSB-liitännän kautta ja kuva siirtyy langattomassa WiFi-verkossa.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 Tärkeimmät ominaisuudet: - Etäohjattava, pyöritys 355° ja kääntö 110° - Toimii langattomassa WiFi-verkossa - Automaattinen kohteiden seuranta! - microUSB virransyöttö - IR-valo yökuvaukseen - Tallennus laitteen muistikortille tai pilvipalveluun - Ilmainen 7 vuorokauden pilviarkisto. Maksullisissa versiossa tekoälyominaisuudet ja hahmontunnistus. - Hälytykset suoraan älypuhelimeen - Suomenkielinen sovellus – Android & iOS - Live-video - Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni Edullinen langaton valvontakamera sisäkäyttöön
feature_value_3 Ilmainen pilvipalvelu 7 vuorokauden arkistolla sekä AI hahmontunnistus. Kameran hintaan sisältyy 7 vuorokauden / 1 GB pilvitallennustila. Pilven lisäksi kamera voi tallentaa videot myös microSD-muistikortille (max. 128 GB)
feature_value_4 Maksullisissa pilvipalvelun versiossa saadaan käyttöön lisäominaisuuksia: - Hahmontunnistus ja älykkäät hälytykset: Ihminen, eläin tai ajoneuvo - Säädettävät hälytysalueet - Jopa 60 vuorokauden tallennusarkisto AI-ominaisuudet toimivat pilvipalvelussa joka säästää kameran virtaa. Voit esimerkiksi määritellä kameran hälyttämään pelkästään ajoneuvoista, jolloin ohikävelevä ihminen ei aiheuta hälytystä. Tallenteita voidaan myös suodattaa ja etsiä hahmontunnistuksen tuottaman tiedon perusteella.
feature_label_5 Mitat : 7,5x11x7,5 cm
feature_label_6 Valmistajan tuotekoodi : 226993
Lue lisää