Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Moomin

Moomin Puutarha nuolija S

8,95 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Puutarha nuolija S
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6416550226823
Ihastuttavan pienikokoinen nuolija, jossa on puinen varsi ja jonka pituus on 21 cm. Silikonisen nuolijan pää on valkoinen, ja siinä on Tove Janssonin piirtämä kuvitus Muumien puutarhajuhlista.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Silikoni, puu
feature_value_2 Muumilaaksossa on juhlatunnelmaa. Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy nautiskelevat juhlajuomaa korkeista laseista. Puutarhaan on sytytetty suloisina tuikkivia lyhtyjä, ja siellä täällä on koristeena myös ilmapalloja. Nuuskamuikkusen soitellessa musiikkia, on tunnelma kesäisen onnellinen. Hattivatitkin ihastelevat juhlia kauempaa. Tove Janssonin rakastetut Muumihahmot tulevat kauniisti esiin vaaleanpunaisten yksityiskohtien lomassa, ja kuosina juhlahetki onkin kuplivan iloinen ja herkkä.
feature_value_3 Pienikokoinen ja näppärä nuolija ei naarmuta kulhoja tai kattiloita. Nuolijan pää on taipuisaa silikonia, jolla saa kaavittua taikinakulhon helposti puhtaaksi eikä taikinaa mene hukkaan. Nuolija on myös näppärä apu kuorrutteita tai päällysteitä levitettäessä. Nuolijan varsi on valmistettu puusta, ja siinä on pieni reikä ripustusta varten. Nuolijan puiseen varteen on laserkaiverrettu Muumimamman ajatus: All nice things are good for you. Nuolijan saa yhdistettyä ihanasti muihin Puutarha-sarjan tuotteisiin.
feature_label_4 Hoito-ohjeet : Käsinpesu. Ei sovellu käytettäväksi yli 40°C lämpötilassa.
feature_label_5 Mitat : Pituus 21 cm
feature_label_6 Valmistajan tuotekoodi : 61256627,0
Lue lisää