Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 50 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Hopea-Puro

Hopea-Puro Freela Maxi kaulakoru

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Freela Maxi kaulakoru
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6430070439518
Freela Maxi-kaulakoru on kuin luonnon oma taideteos, jossa pikkuruiset huurrehelmet ovat jäätyneet kiinni vahvaan ruohonkorteen pakkasyön aikana. Kaulakorun ketjun pituus on 81 cm ja yhden pallon halkaisija on 7 mm, ketjun paksuus on 1,5 mm. Papukaijalukko. Samaa sarjaa saatavilla myös Mini-korvakorut, Midi-korvakorut, Maxi-korvakorut, rannekoru, Mini-kaulakoru ja Midi-kaulakoru. Kokoa itsellesi sopivin kokonaisuus vaikka joka päivälle.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_label_2 Materiaali : Rodinoitu messinki
feature_value_3 Unelma laulusta, joka kutsuu sinua nimeltä. Freela on Fantumin ensimmäinen säe, arjessa ja juhlassa. Pukeudu oopperaan. Koe draamaa ja rakkautta, mustaa ja punaista. Elä.
feature_value_4 Fantum-malliston suunnittelija arkkitehti Tuomas Niemi on hakenut mallistoon veistoksellisia muotoja ja pintoja. Luonnosten pohjalta hopeaseppä Lotta Kukkola on työstänyt suunnitelman koruksi. Fantum-mallisto on suomalaista muotoilua ja käsityötaitoa.
feature_value_5 Korumallistolle on myönnetty Design from Finland -merkki. Merkki kertoo, että tuote on muotoiltu Suomessa ja sen muotoiltuun on investoitu.
feature_value_6 Rodinoitu koru pysyy pitkään kauniina ja hohtavana. Korun rodinointi estää pinnan tummumista.
feature_label_7 Sertifikaatit : Design from Finland
Lue lisää