Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Fiskars All Steel

Fiskars All Steel pure wokkipannu 28 cm, pinnoittamaton

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
pure wokkipannu 28 cm, pinnoittamaton
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6424002015901
Klassisen tyylikäs Fiskars All Steel pure -sarja on luotu kestämään. Luontoa säästävästi ja korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu Fiskars All Steel pure -paistinpannu takaa erinomaisen suorituskyvyn kaikenlaisia ruokia valmistaessa. Pannussa on pinnoittamaton, uniikki pohjan kuviointi, joka paistaa ja ruskistaa ruoan tehokkaasti korkeissa lämpötiloissa. Käytännössä ikuisen paistinpannun runko ja kahva on valmistettu 90-prosenttisesti kierrätetystä, ruostumattomasta teräksestä, jonka hiilijalanjälki on 92 prosenttia alan keskiarvoa pienempi. Pannussa on kolmikerroksinen pohja, joka lämpenee tehokkaasti ja tasaisesti. Pinnoittamattomat Fiskars All Steel pure -pannut kestävät korkeitakin lämpötiloja, ja ne voi laittaa uuniin. Pannun palamisen tai ruoan tarttumisen estämiseksi on tärkeää säätää lämpötilaa asteittain ja käyttää paistoöljyä tai rasvaa.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Teräs
feature_value_2 Pinnoittamattomat teräspannut soveltuvat erityisen hyvin ruskistamiseen, ja ne ruskistavat ruoan matalammassa lämpötilassa kuin pinnoitetut pannut. All Steel pure- paistinpannu on erittäin pitkäikäinen ja oikein huollettuna jopa ikuinen. Pannua voi käyttää kaikenlaisilla liesillä, ja sillä on 25 vuoden takuu. Kestää jopa 270 asteen lämpötilan uunissa tai paistaessa. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Helppo kierrättää.
feature_value_3 Ominaisuudet: Käytännöllinen All Steel pure -paistinpannu kestävistä laatumateriaaleista - Valmistettu pinnoittamattomasta, ruostumattomasta teräksestä pitkäkestoisen suorituskyvyn takaamiseksi - Alumiiniydin kuumenee nopeasti ja tasaisesti - Ergonominen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva on turvallinen ja uuninkestävä - Valmistettu 90-prosenttisesti kierrätetystä teräksestä; 92 prosenttia alan keskiarvoa pienempi hiilijalanjälki - Toimii kaikenlaisilla liesillä, myös induktioliedellä - Kuumuudenkestävä (uuni ja paistaminen) 270 asteeseen saakka - Tiskikoneenkestävä - 25 vuoden takuu - Valmistettu Suomessa
feature_label_4 Hoito-ohjeet : Konepesun kestävä, kuumuudenkestävä (uuni ja paistaminen) 270 asteeseen saakka
feature_label_5 Valmistajan tuotekoodi : 1065627,0
Lue lisää