Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Finlayson

Finlayson Coronna patalappusetti 2 kpl musta/valkoinen

16,95 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Coronna patalappusetti 2 kpl musta/valkoinen
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6411720322336
Tähän patalappuun on helppo tarttua. Patalapun käytännöllinen kulmasta kulmaan tikattu taittoura parantaa otettasi astian pinnasta ja suojaa käsiäsi kuumalta. Arjen designia parhaimmillaan. Coronna-patalapun päälliskangas on 100 % puuvillasta kudottua puolipanamaa, mikä tekee kankaasta paksuhkoa ja napakkaa. Täytteen vanu on mukavan taipuisaa ja lämpöä kestävää. Täytteessä on 70 % puuvillaa ja 30 % polyeteeniä. Kankaassa on kätevä easy care -käsittely, mikä helpottaa kankaan siliävyyttä pesun jälkeen. Setti sisältää kaksi patalappua. Finlaysonin patalapuille ja patakintaille on myönnetty CE-merkintä, mikä tarkoittaa, että tuotteella on testattu olevan riittävä suoja kosketuskuumalta.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : 100% PUUVILLA
feature_value_2 Rakastettu ja ajaton Coronna on Aini Vaarin vuonna 1958 suunnittelema klassikkokuosi, joka kestää aikaa ja katseita. Coronnan väritetty uutuus on saanut inspiraationsa Aini Vaarin kahvitteluhetken aikana värittämästä Coronna-kahvikupposesta vuonna 2018.
feature_label_3 Yhden myyntipakkauksen sisältö : 2
feature_label_4 Tuotteen väri : musta/valkoinen
feature_label_5 Sertifikaatit : Design from Finland, Öko-Tex
feature_label_6 Hoito-ohjeet : vesipesu 40, kloorivalkaisu kielletty, rumpukuivaus kielletty, kahden pisteen silitys, kemiallinen pesu kielletty
feature_label_7 Mitat : 22x22 cm
Lue lisää