Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Enabot

Enabot etäohjattava robottikamera hahmontunnistuksella EBO AIR v/m

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
etäohjattava robottikamera hahmontunnistuksella EBO AIR v/m
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6972822120317
Enabot EBO AIR – kotirobotti pitää huolta kodistasi ja lemmikeistäsi. Se yhdistetään kotisi langattomaan WiFi verkkoon ja sen ohjaus tapahtuu helppokäyttöisellä ja maksuttomalla älypuhelinsovelluksella. Se rullailee kodissasi, minne ikinä sitä haluatkaan ohjata ja voit samalla tarkkailla sen kuvaamaa tarkkaa 1080p HD videota. Voit ohjata EBO AIRia etänä ja pysyä kärryillä siitä, mitä kotonasi tapahtuu. Voit tallentaa jatkuvaa videota EBO AIRiin asetettavalle muistikortille tai asettaa videon tallennuksen alkamaan kameran havaitessa liikettä tai sen tunnistaessa lemmikkisi. Voit myös live-videota katsellessa ottaa snapshotteja tai tallentaa videoita manuaalisesti. EBO AIR sisältää sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen, joten voit myös kommunikoida kotiväen kanssa, milloin ja mistä tahansa. Enabot EBO AIR -älyrobotin hurmaavat kiljahdukset, suurenmoiset temput ja mahtavat älyominaisuudet tekevät siitä persoonallisen kaverin, jota voi jopa itsessään pitää perheen uutena lemmikkinä.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 Tekoälynsä ansiosta EBO AIR osaa seurata taaperosi tai lemmikkisi perässä pitäen heille seuraa. Sen voi ajastaa suorittamaan temppu- tai leikkihetkiä milloin tahansa!
feature_value_3 EBO Airista löytyy hupaisa laser-osoitin kissojen viihdyttämiseksi, ja sen päälakeen saa kiinni sulan, jota on hauska jahdata.
feature_value_4 EBO AIR osaa pysähtyä ennen seinään törmäämistä tai ennen portaalta putoamista. Sen tasaisen painopisteen ja pyöristetyn muotoilun ansiosta se ei myöskään koskaan jää kumolleen, vaan pyörähtää aina takaisin rullilleen.
feature_value_5 EBO AIR moottori on erittäin hiljainen, joten lemmikkisi tai jälkikasvusi päiväunet eivät häiriinny sitä liikuteltaessa
feature_value_6 EBO AIR on varustettu infrapunavalolla, joten saat terävää ja selkeää kuvaa kotisi tapahtumista myös yöaikaan.
feature_value_7 Saat älypuhelimeesi ilmoituksen robotin havaitessa poikkeavaa liikettä valvontakierroksillaan. Esimerkiksi matkoilla ollessasi on turvallista tietää, että joku pitää kotiasi silmällä.
feature_value_8 Enabot EBO AIR -älyrobottia ohjataan selkeällä ja ilmaisella älypuhelinsovelluksella. EBO AIRin käyttöoikeuden voi jakaa kuuden henkilön kesken, jolloin vaikka koko perheellä on pääsy ohjaamaan ja seurailemaan sen liikkeitä.
feature_value_9 Virran ollessa vähissä robotti osaa itse matkustaa takaisin omalle telakalleen latautumaan
feature_value_10 Enabot EBO AIR tekniset tiedot: Kuvanlaatu: 1080p HD - Kuvakulma: Diagonaalinen 118°, horisontaalinen 98.5°, vertikaalinen 62.5° - Infrapunavalo yökuvausta varten - Tekoälyominaisuudet & hahmontunnistus - Langaton yhteys: WiFi 2.4GHz / 5GHz - Maksiminopeus: 0,75m/s (2,7km/h) - Akku: 2500 mAh - Toiminta-aika akulla: 4-7 tuntia käytöstä riippuen - Latausaika: 2h - Muisti: microSD-muistikortti max. 256GB, pakkaukseen kuuluu 32GB muistikortti - Automaattinen paluu lataustelakalle virran ollessa vähissä - hiljainen harjaton moottori ei häiritse lemmikkejä - Ohjaus helpolla älypuhelinsovelluksella – käytön voi jakaa kuuden henkilön kesken - Kaksisuuntainen kommunikointi sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen kautta - Mitat: Halkaisija ø 95mm, korkeus 89.2 mm - Paino: 325g +/- 20g - Väri: Musta ja valkoinen - Takuu: 12 kk
feature_label_11 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Enabot EBO AIR –kotirobotti – Lataustelakka - USB-virtalähde - 32GB microSD-muistikortti – 5 kpl vaihtosulkia
feature_label_12 Tuotteen väri : Valkoinen/musta
feature_label_13 Mitat : 9,5x9,5x8,9 cm
feature_label_14 Valmistajan tuotekoodi : 227161,0
Lue lisää