Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Enabot

Enabot etäohjattava robottikamera EBO SE valkoinen/musta

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
etäohjattava robottikamera EBO SE valkoinen/musta
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6972822120188
Enabot EBO SE on mahtava ja hauska kumppani, joka saa elinvoimansa langattomasti kotisi WiFi-verkosta. Se rullailee kodissasi minne ikinä sitä haluatkaan ohjata ja voit samalla tarkkailla sen kameran kuvaamaa tarkkaa 1080p HD videota. Voit ohjata EBO SE:tä etänä helpon ja ilmaisen kännykkäsovelluksen kautta ja pysyä kärryillä siitä, mitä kotonasi tapahtuu. Voit myös tallentaa jatkuvaa videota EBO SE:hen asetettavalle muistikortille tai asettaa videon tallennuksen alkamaan kameran havaitessa liikettä ja live-videota katsellessa ottaa snapshotteja tai tallentaa videoita manuaalisesti. EBO SE sisältää sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen, joten voit myös kommunikoida kotiväen kanssa, milloin ja mistä tahansa.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 EBO SE -robottikaverilla on helppo ja hauska leikkiä lemmikkien tai lasten kanssa. Voit leikkiä vaikka piiloleikkejä muksujen kanssa vaikket olisi edes kotona! EBO SE:n takataskusta löytyy myös muutama valmis temppu, joilla voi aktivoida ja viihdyttää lemmikkejäkin. Saat robotin pyörimään päätähuimaavaa ympyrää, sheikkaamaan itseään edestakaisin tai ottamaan hurjia kiihdytyksiä pitkin käytäviä, hauskojen huudahduksien kera. Virtaviivaisesti muotoiltua EBO SE -robottia ei ilmanvastus paljoa häiritse sen paahtaessa menemään huippuvauhdilla! Enabot EBO SE -kotirobotin hurmaavat kiljahdukset, suurenmoiset temput ja persoonallinen olemus tekevät siitä ainutlaatuisen kaverin, jota voi jopa itsessään pitää perheen uutena lemmikkinä.
feature_value_3 EBO SE tunnistaa mikä sille itselleen on turvallista. Se osaa jopa pysähtyä ennen seinään törmäämistä! Sen tasaisen painopisteen ja pyöristetyn muotoilun ansiosta, se ei myöskään koskaan jää kumolleen, vaan pyörähtää aina takaisin rullilleen.
feature_value_4 Enabot EBO SE on yhtä aikaa seurakumppani, lemmikkikamera, kommunikointiväline ja valvontakamera. Ja mikä parasta, se on liikuteltavissa tarkistamaan kodin joka nurkka. EBO SE pystyy kulkemaan niin paljaan lattian kuin vaikka kokolattiamatonkin päällä.
feature_value_5 EBO SE on varustettu infrapunavalolla, joten saat terävää ja selkeää kuvaa kotisi tapahtumista myös yöaikaan. Saat EBO SE:n tekemään myös ajastettuja valvontakierroksia kodissasi. Saat älypuhelimeesi ilmoituksen sen havaitessa poikkeavaa liikettä valvontakierroksillaan. Esimerkiksi matkoilla ollessasi on turvallista tietää, että joku pitää kotiasi silmällä.
feature_value_6 Enabot EBO SE -kotirobottia ohjataan selkeällä ja ilmaisella älypuhelinsovelluksella. EBO SE robotin käyttöoikeuden voi jakaa kuuden henkilön kesken, jolloin vaikka koko perheellä on pääsy ohjaamaan ja seurailemaan EBO SE:n liikkeitä.
feature_value_7 Pitkän päivän päätteeksi EBO SE tarvitsee myös välillä lisää virtaa. Virran ollessa vähissä tämä kaveri osaa itse matkustaa takaisin omalle telakalleen, ja latautua tulevia koitoksia varten.
feature_value_8 Tekniset tiedot Enabot EBO SE: Kuvanlaatu: 1080p HD - Kuvakulma: Diagonaalinen 118°, horisontaalinen 98.5°, vertikaalinen 62.5° - Infrapunavalo yökuvausta varten - Langaton yhteys: WiFi 2.4GHz / 5GHz - Maksiminopeus: 0,6m/s (2,2km/h) - Akku: 2500 mAh - Toiminta-aika akulla: 4-7 tuntia käytöstä riippuen - Latausaika: 2 h - Muisti: microSD-muistikortti max. 256 GB, pakkaukseen kuuluu 16 GB muistikortti - Automaattinen paluu lataustelakalle virran ollessa vähissä - Ohjaus helpolla älypuhelinsovelluksella – käytön voi jakaa kuuden henkilön kesken - Kaksisuuntainen kommunikointi sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen kautta - Mitat: Halkaisija ø 95 mm, korkeus 89.2 mm - Paino: 282 g +/- 20 g - Väri: Musta ja valkoinen - Takuu: 12 kk
feature_label_9 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Enabot EBO SE –kotirobotti – Lataustelakka - USB-virtalähde – 16 GB microSD-muistikortti
feature_label_10 Mitat : 9,5x9,5x8,9 cm
feature_label_11 Valmistajan tuotekoodi : 227160
Lue lisää