Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Dogslife

Dogslife koiran ihovoide kutinaa lievittävä 60 ml

9,90 €
165,00 €/l
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
koiran ihovoide kutinaa lievittävä 60 ml
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 5060629630366
Täydellinen voide koiran kutiavalle iholle! Voide auttaa rauhoittamaan kutiavaa ihoa ja lievittämään kutinaa sekä allergiaoireita. Lisäksi se parantaa ja suojaa vaurioitunutta ihoa. Luonnon tehoaineita kamomillaa ja laventelia sisältävällä voiteella on sieniä, bakteereja ja tulehduksia ehkäiseviä vaikutuksia.
Lisää tietoja
feature_value_1 Käyttö: - Levitä voidetta ohuesti vaurioituneelle tai kutisevalle alueelle. - Voidaan käyttää osana päivittäistä rutiinia myös terveen ihon tukemiseen. - Turvallista nuolla.
feature_value_2 Johdettu monista luonnollisista ainesosista: - Vaseliini - kosteuttaa tehokkaasti - Luonnollinen mineraaliöljy - suojaa ja kosteuttaa - Capric triglyceride - palauttaa ärtyneen ihon tasapainon - Camellia Japonica -siemenöljy - hoitaa ja pehmentää ihoa - Kamomillaöljy - ihoa rauhoittavat, antiseptiset vaikutukset - Laventeliöljy - antiseptiset vaikutukset, vähentää kutinaa ja tulehduksia - Bisabololi - tulehduksia estävät ja antibakteeriset ominaisuudet - Katajanmarjaöljy - korjaa ja vahvistaa, suojaa epäpuhtauksilta - Luonnollinen mehiläisvaha - suojaa ja rauhoittaa, pehmentää kuivaa ihoa
Lue lisää