Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

BogaDent

BogaDent kissan hammashoitoon kuitutikut 50 g

4,70 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
kissan hammashoitoon kuitutikut 50 g
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 7640118833805
Bogadent® DENTAL FIBRE STICKS CHICKEN ovat herkullisia kissan hampaidenhoidon kuitutikkuja, jotka on valmistettu 85% kanasta.  Puhdistuksen tehoa on parannettu huolella valituilla raaka-aineilla; heraproteiinista saaduilla luonnon entsyymeillä sekä aktiivisilla karpalolla ja kivennäisaineilla. Herkkutikku auttaa vähentämään hammaskiven muodostumista ja ylläpitämään terveitä ikeniä. Kasvikuidut sekä parantavat että pidentävät pureskeluprosessia edistäen karvapallojen poistumista suolistosta. Näin yhdistät päivittäisen hammashoidon kissan kokonaisvaltaiseen hoitoon, ja lemmikkisi saa samalla herkkuhetken.
Lisää tietoja
feature_value_1 Viljaton
feature_value_2 Innovatiivinen XF5-Effect -koostumus sisältää valikoituja kasvikuituja, luonnon entsyymejä, karpaloa ja mineraaleja - Auttaa vähentämään hammaskiven muodostumista - Edistää terveiden ikenien ylläpitoa - Tikun selluloosarakenne tehostaa pureskelu- ja ruoansulatusprosessia edistäen karvapallojen poistumista - Reseptissä 85% sveitsiläistä kanaa Kehitetty ja valmistettu Sveitsissä yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa.AM12
feature_value_3 Annostus: 2 Bogadent® DENTAL FIBRE STICKS CHICKEN  -tikkua päivässä aterioiden välissä tarjoiltuna riittävän juomaveden kera.
feature_value_4 Säilytä viileässä, kuivassa paikassa
Lue lisää