Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Alaska

Alaska takki Superior Pro Brown/Mud

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
takki Superior Pro Brown/Mud
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla
Valitse tuotteen ominaisuudet nähdäksesi saatavuustiedot.

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 252511
Superior Pro - vedenpitävä, hiljainen ja kestävä miesten metsästystakki - täydellinen valinta mihin tahansa metsästykseen. Asiakkaiden toiveiden mukaan suunnitellussa Superior Pro -metsästystakissa on säilytetty aiemmasta Superior -takista suositut ominaisuudet, kuten hiljainen pintakangas, tuuletusvetoketjut ja vedenpitävät taskut. Näiden lisäksi kestävyyttä, käytettävyyttä sekä istuvuutta on parannettu lukuisten uusien yksityiskohtien myötä. Uudet ominaisuudet verrattuna aiempiin Superior-takkeihin: Irrotettava huppu - Vahvikemateriaali kyynärpäissä ja taskuissa - Entistä parempi istuvuus - Tilava selkätasku - Radiopuhelintaskut molemmin puolin
Lisää tietoja
feature_value_2 Superior Pro -takki on valmistettu korkealaatuisesta ja hiljaisesta materiaalista, johon on laminoitu APS-kalvo. Takin saumat on teipattu vedenpitäviksi ja myös vetoketjut ovat vettähylkiviä. Superior Pro -takki on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja taskujen reunukset sekä kyynärpäät on vahvistettu erikoiskestävällä Endurance-materiaalilla.
feature_value_3 Superior Pro -takin APS-kalvo takaa erinomaisen hengittävyyden. Lisäksi pintakangas on laminoitu PFC-vapaalla DWR-käsittelyllä, mikä mahdollistaa pintakankaan hengittävyyden myös sateisissa olosuhteissa. Takin sisäpuolella oleva verkkovuori siirtää kosteutta tehokkaasti ulompiin kerroksiin. Molemmilla puolin takin sivuilla on lisäksi tuuletusvetoketjut, joilla voidaan tehostaa ilmanvaihtoa.
feature_value_4 Superior Pro -takissa on useita taskuja, jotka mahdollistavat säilytystilan metsästysvarusteille ja -välineille. Lisäksi takin huppu on irrotettava. Takin värivaihtoehdot on suunniteltu Suomen olosuhteisiin ja metsästysmuotoihin sopiviksi.
feature_value_5 Tekniset ominaisuudet: Hiljainen harjattu pintakangas (kierrätetty) - Endurance-vahvikemateriaali kyynärpäissä ja taskuissa - Vedenpitävä ja hengittävä APS-kalvo - Erikoishengittävä verkkovuori - Irrotettava huppu - Säädettävä huppu - Tilava selkätasku - Ventilaatiovetoketjut takin sivuilla - Vettähylkivät vetoketjut - Radiopuhelintaskut molemmin puolin - Tilavat vetoketjulliset alataskut 2 kpl - Vetoketjulliset sisätaskut 2 kpl - Avonainen sisätasku 1 kpl - Vedenpitävyys: 20 000 mm, Hengittävyys: 20 000 g/m2/24h
Lue lisää