Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Muumit tuovat viisautta elämääsi

Muumien viisaudesta ja elämänasenteesta voi jokainen meistä ottaa oppia. Kun ottaa mukaansa sympaattiset muumihahmot jokapäiväiseen elämäänsä esimerkiksi aamuisessa muumikahvikupissa tai kaupan kassalla esiin kaivettavassa muumikukkarossa, ei voi välttyä olemasta pikkuisen parempi ihminen. Tove Janssonin rakastetut Muumit puhuttelevat todistetusti kaikkia aina lapsista aikuisiin ja suomalaisista maailman kaikkiin kansalaisuuksiin. Olemme valikoineet verkkokauppaamme kattavan valikoiman muumiastioita, -figuureja, -leluja, -koruja, -kasseja, -vaatteita ja muuta. Olitpa sitten Muumipappa-fani tai luonteeltasi enemmän kuin Pikkumyy, löydät Carlsonin valikoimasta omat suosikkisi. Erityisesti muumimukit, muumilautaset, muumiaterimet ja muumijuomapullot ovat lasten suosikkeja, muumileluja unohtamatta.

Muumi Sailors

Tove Jansson – Muumien monilahjakas äiti

Tove Janssonin mielikuvituksessaan jo 1930-luvulla luomat Muumihahmot ovat suurikuonoisia hännällisiä peikkoja, jotka nukkuvat talvisin sinisessä sympaattisessa talossaan ja seikkailevat kesäaikaan ympäri Muumilaaksoa lukuisine ystävineen. Kuten monet hyvät asiat, myös muumit antoivat odotuttaa itseään ja ensimmäinen varsinainen muumikirja ”Muumit ja suuri tuhotulva” ilmestyi syksyllä 1945.

Huolimatta Janssonin monipuolisesta urasta muun muassa taidemaalarina, sarjakuvataitelijana ja kirjailijana hänet muistetaan ja tunnetaan parhaiten muumien luojana. Hän sekä kirjoitti että kuvitti tarinat Muumien takana.

Rakastetut muumit käyttö – ja koriste-esineissä

Muumiaiheisia tuotteita on tehty 1950-luvulta alkaen. Muumihahmojen käyttöoikeuksia valvoo Moomin Characters Oy Ltd. Pelkästään pohjoismaissa on myynnissä yli 1000 erilaista muumituotetta, josta olemme valikoineet omaan valikoimaamme laadukkaimmat ja sympaattisimmat sekä suosituimmat muumikäyttöesineet, -koristeet, muumitekstiilit ja muut.

1990-luvulla myydyissä muumituotteissa käytettiin pääasiassa animaatiosarja Muumilaakson tarinoihin perustunutta kuvamaailmaa. Nykyisin muumituotteissa käytetään yksinomaan Janssonin alkuperäispiirroksia hänen perikuntansa tahdosta. Näihin alkuperäisteoksiin pohjautuvat myös Carlsonin verkkokaupassa myytävät tuotteet.

 

Muumimukit – muumiastioiden tunnetuin

 

Arabian muumimukit ovat ehkä suosituin yksittäinen tuoteryhmä muumiesineistä puhuttaessa. Monessa perheessä kerätään muumimukeja ja jokaiselle perheenjäsenelle on olemassa oma nimikkomuumimuki. Carlsonin muumimukivalikoimasta löydät omat mukit teidänkin perheenjäsenillenne! Ystävää tai läheistä kuvastava muumimuki on myös varmasti mieleinen lahja. Muumimukit säilyttävät arvonsa ja varsinkin jotkin mallit ovat arvokkaita keräilyesineitä. Arabian muumimukit ovat keramiikkaa ja niiden vetoisuus on kolme desilitraa. Ne kestävät hyvin konepesua, mikroaaltouunia ja ovat muutenkin laadukasta ja kestävää materiaalia.


Keraamisten muumimukien lisäksi saatavilla on myös emalisia muumimukeja. Emalimukeissa on myös oma tunnelmansa. Emalinen muumimuki on kevyt ja kestävä - mainio mukana esimerkiksi retkillä, mökillä ja veneessä. Emalimuki on kaunis kattauksessa ja kätevä muki esimerkiksi lapselle– kestävän mukin rikkoutumista ei tarvitse pelätä. Hiiliteräksinen sydän ja kaksinkertainen emalointi tekee näistä mukeista aikaa ja kolhuja kestäviä.

Kupilka - muumimukit retkeilyyn

Luonnossa liikkuvan muumifanin hittituote!

Ekologiset Kupilka retki- ja eräkupit kestävät sekä -30°C pakkasta että kiehuvaa vettä. Voit pestä Kupilkat käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palattuasi. Nimi Kupilka on karjalaisten perinteisesti käyttämä nimitys lempikupista. Luontoa kunnioittava laadukas design ja uusi teknologia luovat yhdessä ympäristöystävällisen eräastian, luonnossa liikkujan parhaan kaverin. Elinkaaren lopuksi Kupilkan voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilkat tehdään omavalmisteisesta biomateriaalista EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote!

 

Carlsonin valikoimissa Kupilka-muumikupit Muumipeikko, Niiskuneiti, Nipsu ja Muumipappa.

Kaunis kahvipöydän kattaus muumiastioilla

Muumilaakson väki on hauskaa kahvipöydän seuraa. Kutsu siis ikonisten muumimukien lisäksi pöytään myös muumiaiheiset lautaset, kulhot, kaatimet ja aterimet. Näin leikkisät kahvikutsut on taattu.

Yhdistelemällä erilaisia muumiastioita luot tarinallisen kattauksen, joka on samalla kaunis ja hauska. Muumi-astiat herättävät takuulla keskustelua ja ovat minkä tahansa kattauksen keskipiste. Voit yhdistellä muumiastioita kätevästi erilaisin Arabian, Iittalan ja Hackmanin kokonaisuuksiin. Oli tilaisuus sitten juhlallinen taikka ihan tuikitavallinen, muumit ilahduttavat jokaista kahvipöydän nautiskelijaa.

Voit ottaa kahvihetken helposti myös mukaasi ihanassa Muumi-termosmukissa tai nauttia raikkaat mehut ulkoillessa ja retkeillessä kauniista ja kätevästä Muumi-juomapullosta.

Muumi pehmolelut ja pelit parhaisiin leikkihetkiin

Ihanat Muumi-aiheiset lelut tuovat iloa ja hauskuutta lapsen jokaiseen leikkihetkeen. Muumilaakson värikkään ja persoonallisen väen kanssa on hauska viettää päivä mielikuvitusleikkien parissa. Oli lempihahmosi sitten Muumipeikko, Pikku Myy, Haisuli taikka Mörkö,  löydät ihanat lelut leikkeihin takuulla Carlsonilta. Kattavasta valikoimastamme voit hankkia kaikki rakkaimmat muumihahmot pehmoleluina, joiden viereen on ihana myös käpertyä nukkumaan. Parhaisiin pelihetkiin löydät valikoimastamme myös muumiaiheisia klassikkopelejä.

Kaikki Muumi-tuotteet tietenkin Carlsonilta

Löydät Carlsonilta kattavan valikoiman Muumi-aiheisia tuotteita. Voit luottaa, että valikoimastamme saat aina kaikki uusimmat ja suosituimmat Muumi-astiat ja käyttötuotteet. Suloiset Muumi-tuotteet ovat vain muutaman klikkauksen päässä kotoasi. Voit tulla ihastelemaan Muumi-tuotteita myös paikan päälle tai tilata netistä ja noutaa postikuluitta myymälästä.

Jokainen koti kaipaa hieman Muumilaakson hauskuutta, sympaattisuutta ja unelmointia. Tuo siis Muumilaakso kotiisi monipuolislla Muumi-tuotteilla astioista, leluihin ja muihin käyttötuotteisiin. Tervetuloa Muumi-ostoksille Carlsonille!