Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Black Friday Carlsonilla 23.-27.11.

Löydä vuoden 2023 parhaat Black Friday - tarjoukset Carlsonilta! Black Friday on Suomessa suhteellisen uusi, yleisesti varsinkin verkkokaupoissa käytetty alennuskampanja. Black Fridayn, kuten niin monen muunkin kaupallisen idean juuret, vievät Yhdysvaltoihin. Black Friday sai siellä alkunsa varsinkin verkkokauppaan suuntautuneena alennusmyyntinä. Black Fridaytä on pidetty joulusesongin avauspäivänä. Se sijoittuu yleensä marraskuun loppuun ja tarkka päivä määräytyy kiitospäivän, Thanksgiving dayn, mukaan.

Alun perin Black Fridaytä on vietetty nimensä mukaan kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Nykyisin verkkokauppojen alennukset voivat olla voimassa useampiakin päiviä. Tyypillistä Black Friday-kampanjoille on myös kampanja-aikana vaihtuvat alennustuotteet. Esimerkiksi tästä syystä Black Fridaynä kannattaa olla nopea, tehdä ostokset heti kun mieluisa tuote löytyy ja suunnitella ostoslistaa mahdollisuuksien mukaan etukäteen. Alennustavarat myydään usein loppuun ennen kampanja-ajan päättymistä.

Tilaa uutiskirje – Saat Black Friday- tarjoukset ensimmäisten joukossa

Carlsonin Black Friday- tarjoukset saat tiedoksesi ensimmäisten joukossa tilaamalla uutiskirjeemme. Voit tehdä sen ylävalikon kohdasta ”Tilaa uutiskirje”. Syötä kenttään sähköpostiosoitteesi ja paina tilaa. Tämän jälkeen voit antaa vielä halutessasi puhelinnumerosi. Lopuksi paina vielä ”tilaa”. Näin saat tietää kaikista tarjouksistamme, niin Black Fridaynä kuin muinakin aikoina, aina ensimmäisten joukossa. Saat tietää mitä olemme suunnitelleet sinua varten ja mitä kulloinkin haluamme tarjota parhaaseen hintaan. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja sen peruminen on helppoa niin halutessasi. Tosin lähetämme vain uutisia, joiden sisältö on laadukasta ja tarkkaan harkittua. 

Hanki joululahjat Black Fridayna

Black Friday kannattaa hyödyntää erityisesti joululahjojen ostoon. Me Carlsonilla valitsemme tarjoustuotteet siten, että niiden joukosta sinun on helppo löytää joululahjat koko perheelle ja muille läheisille. Lisäksi Black Friday - aletuotteista löydät joululahjojen lisäksi muutakin sesonkiin sopivaa. Hanki talvikauden trendikkäimmät vaatteet ja asusteet sopivaan hintaan tai sisusta koti talviasuun Carlsonin huikeilla Black Friday - kampanjatuotteilla.

Black Friday 2023

Tänä vuonna Black Friday on virallisesti perjantaina 24.11.2023. Black Fridayn ajankohta vaihtelee vuosittain, joten ajankohta kannattaa aina tarkistaa etukäteen kun haluaa varmistua, että saa hankittua haluamansa tuotteet mahdollisimman huokeaan hintaan. Carlsonin verkkokauppa on aina auki ja takaamme laadukkaan palvelun myös verkon ylitse. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos jokin asia mietityttää tai tarvitset muuten vain apua verkko-ostoksissa. Asiakaspalvelumme auttaa ja palvelee ilolla. Kaikissa tuotteissamme on 14 päivän palautusoikeus. 14 päivän palautusoikeus koskee myös Black Friday alennuskampanjaa.

Black Friday jatkuu aina Cyber Mondayhin saakka

Cyber Monday, eli kybermaanantai, on Black Fridayn jälkeinen maanantai. Perinteisesti verkkokaupat tarjoavat myös Cyber Mondayn ajan asiakkailleen huimia alennuksia. Termi on lähtöisin Yhdysvalloista ja lanseerattiin epävirallisesti vuonna 2005. Alun perin kyse oli verkkokauppajättien huomaamasta, toistuvasti esiintyvästä ilmiöstä: kiitospäivän jälkeisenä maanantaina verkkokauppojen myynnin huomattiin kiihtyvän huomattavasti joulun lahjaostosten takia. Tehostaakseen tätä ilmiötä, useat verkkokaupat jatkoivat kampanjointiaan myös Black Fridayn jälkeen, jolloin syntyi käsite Cyber Monday.

Vuonna 2023 Cyber Monday on Black Fridayn jälkeisenä maanantaina 27.11.2022. Useat verkkokaupat ja kivijalkamyymälät pidentävät Black Friday tarjouksensa koskemaan myös seuraavaa maanantaita. Carlsonin Black Friday - kampanja jatkuu Cyber Mondayhin saakka.