Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

WMF

WMF Silk aterinsetti 30-osainen matta teräs

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
Silk aterinsetti 30-osainen matta teräs
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4000530683694
30-osainen WMF Silk on laadukas aterinsetti sekä ihana lahjaidea. Pakkaus sisältää mattapintaiset teräsaterimet 6 ruokailijalle: 6 x ruokalusikka, 6 x ruokahaarukka, 6 x ruokaveitsi, 6 x kahvilusikka, 6 x kakkuhaarukka. Aterimet on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Cromargan® 18/10 -teräksestä. WMF:n Silk-aterimet sopivat kevyesti ja joustavasti käteen. Niissä on pehmeät, hienot muodot sekä silkkimäinen mattapinta. Huomiota herättävää on erittäin kapea muotoilu, sujuvat siirtymät ja veitsen kaareva kahvan pää. WMF Silk -sarjan veitset on valmistettu yhdestä kappaleesta ja taotusta, etenkin teriin soveltuvasta teräksestä, mikä takaa sen, että ne pysyvät terävinä. WMF Silk kestää arkea ja sopii juhlaan!
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Ruostumaton teräs
feature_value_3 Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan ja täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja.
feature_label_4 Yhden myyntipakkauksen sisältö : 6 x ruokalusikka, 6 x ruokahaarukka, 6 x ruokaveitsi, 6 x kahvilusikka, 6 x kakkuhaarukka
feature_label_5 Tuotteen väri : Mattateräs
feature_label_6 Hoito-ohjeet : Konepesun kestävät
Lue lisää