Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

WMF

WMF Nuova kakkulapio rst

12,90 € (Kanta-asiakashinta)
21,90 €
kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Nuova kakkulapio rst
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4000530675262
WMF Nuova -kakkulapio sopii kaikkiin tilaisuuksiin tyylikkään ja ajattoman muotoilunsa ansiosta. Kakkulapiolla leikkaat ja tarjoilet kakut sekä piirakat helposti ja elegantisti. WMF Nuova -kakkulapio on myös tyylikäs lahjaidea. Se on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Cromargan® 18/10 -teräksestä, minkä ansiosta se pysyy kiiltävänä pitkään.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Ruostumaton Cromargan® 18/10 teräs
feature_value_3 Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta Cromargan® 18/10 -teräksestä.
feature_value_4 Kestää konepesun
feature_value_5 Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs. Cromargan® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan®-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan®-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan®-teräs valmistetaan Saksassa.
feature_value_6 WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita.
feature_label_7 Tuotteen väri : Teräs
feature_label_8 Hoito-ohjeet : Kestää konepesun
feature_label_9 Mitat : Pituus 23 cm
feature_label_10 Valmistajan tuotekoodi : 1291486040,0
Lue lisää