Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

WMF

WMF KITCHENminis® Snack to go kasvikuivain

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
KITCHENminis® Snack to go kasvikuivain
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Joensuu, tavaratalo

Kuopio Volttikatu

Mikkeli, tavaratalo

Savonlinna

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4211129131018
Erittäin kompakti ja energiaa säästävä WMF KITCHENminis® Snack to Go -kasvikuivain kuivaa kaiken, mikä laitetaan kuivausritilöille tai erityiseen silikonimuottiin – halutessasi myös yön aikana. Seuraavana aamuna voit ottaa helposti pienet maukkaat herkut mukaasi töihin tai antaa ne lapsillesi välipalaksi. Herkulliset välipalat ja myslipatukat valmistuvat hiljaisesti viidellä ritilällä. Hyvä kuivaustulos perustuu laitteen tasaiseen kuivauslämpötilaan 30-70 astetta ja hyvään ilmankiertoon. WMF KITCHENminis® -sarjan kodinkoneet ovat pienikokoisia ja vain vähän tilaa vieviä. Vaikka sarjan tuotteet säästävät tilaa, resursseja ja energiaa, ne pärjäävät suorituskyvyltään yhtä hyvin kuin vastaavat isompikokoiset laitteet. Lisäksi niissä näkyy korkea laatu ja WMF:lle tyypillinen muotoilu.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Ruostumaton teräs, muovi. Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan ja täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja.
feature_value_3 Kuivasäilönnässä ei käytetä mitään lisäaineita, minkä ansiosta maku on luonnollinen ja täyteläinen – ainekset maistuvat tuoreelta vuosienkin säilytyksen jälkeen. Lisäksi ainesten kaikki vitamiinit säilyvät Tehokkaasti.
feature_value_4 Pakkaukseen sisältyy: 5 kuivausritilää, silikoninen myslipatukkamuotti sekä käytännöllinen mukaan otettava setti, jossa on kaksi säilytysrasiaa ja myslipatukkarasia.
feature_value_5 Teho 220 W
feature_value_6 Ajastin 0-24 tuntia
feature_value_7 LCD-näytössä näkyy kuivauslämpötila ja jäljellä oleva toiminta-aika
feature_value_8 Ylikuumenemissuoja ja automaattinen virrankatkaisu
feature_label_9 Tuotteen väri : Harjattu teräs
feature_label_10 Mitat : (LxSxK) 27,7x18,8 20,4 cm. Virtajohdon pituus 1 m.
Lue lisää