Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

WMF

WMF Herbs@Home Ambient yrttiruukku

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Herbs@Home Ambient yrttiruukku
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Helsinki, Redi

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4211129131025
Kasvata luonnon voimaa itse! Tuoretta basilikaa pastaan ja pestoon, minttua kylmiin juomiin ja lampaan kaveriksi, sekä korianteria keittoon. WMF Herbs@Home Ambient on yrttiruukku, joka hoitaa paitsi yrtit, myös viherkasvit ja kukat ammattipuutarhurin taidolla. Voit perustaa pienen yrttitarhan vaikka omaan keittiöön ja kasvattaa raikkaat yrtit helposti itse, se on luomu- ja lähiruokaa parhaimmillaan. Kun tarha on omassa keittiössäsi, yrttejä tulee käytettyä monipuolisesti antamaan ruokiin makua, väriä, tuoreutta ja tuoksua. Voit perustaa yrttitarhan helposti laittamalla kaupasta ostetut yrttiruukut WMF Herbs@Home Ambient -ruukkuun kasvamaan, joten siemenistä tai taimista asti ei ole pakko lähteä liikkeelle. WMF Herbs@Home Ambient -ruukussa yrtit ja kasvit saavat optimaalisen kasvupaikan menestyäkseen ympäri vuoden: tasaisen kostean mullan ja juuri sopivan kasvivalon. Se soveltuu täydellisesti kahdelle multaa sisältävälle yrtti- tai kukkaruukulle (Ø 12 cm, korkeus 10 cm).
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Ruostumaton teräs, muovi
feature_value_3 Kahdelle yrtti- viherkasvi tai kukkaruukulle (halkaisija max.12 cm)
feature_value_4 Irrotettava vesisäiliö
feature_value_5 WMF Ambient LED-sisustusvalossa 3 eri kirkkausastetta. Valo on päälle- ja poiskytkettävissä.
feature_value_6 Kätevä Easy Touch -kosketusteknologia: vain kosketus ruukun teräspintaan riittää ja valo syttyy
feature_value_7 Laadukasta Cromargan® 18/10 -terästä
feature_value_8 Tuotteessa on älykäs vedensyöttö imeytyskastelun avulla. Kasvit ottavat juuri sen verran vettä kuin ne tarvitsevat. Näin multa pysyy tasaisen kosteana, eikä kastelu ole liian runsasta tai vähäistä. Tyylikkään vesimäärän näytön ansiosta tiedät aina, milloin vesisäiliö on täytettävä. Vesisäiliötä täytettäessä kasvia ei tarvitsee nostaa pois paikaltaan – helppoa ja kätevää. Täysi vesisäiliö riittää enintään neljäksi päiväksi, riippuen siitä mikä on kasvien vedentarve ja huonelämpötila.
feature_value_9 Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs. Cromargan® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan®-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan®-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan®-teräs valmistetaan Saksassa.
feature_value_10 WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita
feature_label_11 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Pakkauksessa mukana: kaksi kansiosaa, joissa aukot yrttiruukuille, vesimääränäyttö ja uimuri, LED-osa, vesisäiliö, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeruukku, kaksi imeytinpidikettä ja kaksi nylonimeytintä.
feature_label_12 Tuotteen väri : Ruostumaton teräs
feature_label_13 Mitat : 34x15x12 cm. Virtajohdon pituus 2 metriä.
Lue lisää