Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

WMF

WMF Ambient samppanja- ja viinipullonjäähdytin teräs

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Ambient samppanja- ja viinipullonjäähdytin teräs
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Helsinki, Redi

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4211129132947
WMF Ambient -samppanja- ja -viinipullonjäähdytin on ruokapöydän tyylikäs yksityiskohta. Se on valmistettu korkealaatuisesta Cromargan® 18/10 -teräksestä. WMF Ambient -samppanjan- ja -viininjäähdytin on tarkoitettu vesi-, samppanja- ja viinipulloille, joiden halkaisija on enintään 92 mm. Jäähdyttimen yläreunassa ja pohjassa on WMF Ambient -sisustusvalo, missä on kolme eri kirkkausastetta tunnelman luomiseksi. WMF Easy Touch -tekniikka mahdollistaa, että voit valita sopivan kirkkausasteen helposti jäähdyttimen runkoa koskettamalla.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Ruostumaton teräs
feature_value_3 Tunnelmavalolla varustettu samppanja- ja viinipullonjäähdytin
feature_value_4 Toimii akulla n. 4-5 tuntia (valon voimakkuus 3)
feature_value_5 WMF Ambient -sisustusvalon kirkkausasteet: 10 %, 50 % ja 100 %
feature_value_6 WMF Easy Touch -tekniikan avulla kirkkausasteen voi valita helposti
feature_value_7 Pakkauksessa mukana jäähdytyselementti ja USB-liitin akun lataamiseen
feature_value_8 Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs. Cromargan® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan®-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan®-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan®-teräs valmistetaan Saksassa.
feature_value_9 WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita.
feature_value_10 WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita.
feature_label_11 Tuotteen väri : Ruostumaton teräs
feature_label_12 Mitat : 14,3x14,3x23,7 cm
Lue lisää