Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

WMF

WMF Ambient kylmä-/lämpölevy teräs/lasi

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Ambient kylmä-/lämpölevy teräs/lasi
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Helsinki, Redi

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4211129140812
Tyylikäs ja monipuolinen WMF Ambient -kylmä-/lämpölevy on juhlakauden kätevä apu sekä täydellinen illalliskutsuille ja perhejuhliin. Se on ihanteellinen sekä kylmien että lämpimien ruokien tarjoiluun oikeassa lämpötilassa. WMF Ambient toimii joko kylmälevynä tai lämpölevynä tarpeen mukaan, ei samanaikaisesti molempina. Olipa kyse pienistä, lämpimistä herkuista, kuten pizzasta ja suolaisista piirakoista tai keitoista ja padoista, valmiit lämpötila-asetukset 50-110 °C varmistavat, että ruoat pysyvät oikeassa lämpötilassa kun on aika nauttia pöydän antimista. Lämpölevy on turvallinen tapa pitää ruoka lämpimänä juhlien aikana. Erillisen jäähdytyselementin ansiosta puolestaan juustot, hedelmät, täytekakut ja muut jälkiruoat pysyvät viileinä jopa kaksi tuntia. Ruoat voidaan asetella kätevästi suoraan lasilevylle, sillä se on irrotettavissa puhdistusta varten.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Ruostumaton teräs, lasi
feature_value_3 Ihanteellinen ruoan pitämiseen lämpimänä tai kylmänä
feature_value_4 Lämpölevyn esiasetetut lämpötila-asetukset noin: 50 °C, 70 °C, 90 °C, 110 °C
feature_value_5 Levy on varustettu WMF Ambient -sisustusvalolla, missä on kolme eri kirkkausastetta tunnelman luomiseksi. WMF Easy Touch -tekniikka mahdollistaa, että voit valita sopivan kirkkausasteen helposti kosketuspainiketta painamalla. Sisustusvalon kirkkausasteet: 10 %, 50 % ja 100 %
feature_value_6 Teho 270 W
feature_value_7 WMF Ambient on tarjoilupöydän tyylikäs yksityiskohta mattapintaisella Cromargan®-viimeistelyllään ja laadukkaalla tummalla lasipinnallaan. Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs.
feature_value_8 Cromargan® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan®-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan®-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan®-teräs valmistetaan Saksassa.
feature_value_9 WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita.
feature_label_10 Tuotteen väri : Ruostumaton teräs
feature_label_11 Mitat : LxSxK 50x26x5,5 cm. Johdon pituus 1,8 m.
Lue lisää