Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Saksalaista laatua maailman keittiöihin jo yli 160 vuotta

WMF – saksalaista laatua maailman keittiöihin jo yli 160 vuotta

WMF, Württembergische Metallwarenfabrik, on perustettu Saksassa vuonna 1853 ja nykyisin se tarjoaa monipuolisen ja laajan valikoiman laadukkaita keittiötuotteita. WMF:n tunnusmerkkejä ovat palkittu ja kaunis muotoilu sekä tuotteiden kiistaton laatu. Myös innovatiivisuus on ollut vahva osa sen toimintaa kautta aikojen. Esimerkkejä innovatiivisuudesta ovat muun muassa WMF:n saavuttamat kulinaristiset virstanpylväät; ensimmäinen kahvikone ja painekattilan keksiminen. Ensimmäisen kansainvälisen muotoilupalkintonsa WMF voitti Lontoon maailmannäyttelyssä jo vuonna 1862. Vuosien saatossa kunnianosoituksia ja design-palkintoja on tullut lukuisia, sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta.

Keitto- ja paistoastiat

Jokainen, joka arvostaa laatua ainesosia valitessaan, tekee niin myös keittoastioidensa kanssa. Siksi tyydymme WMF:ssä vain parhaaseen. Laatu kiiltää kattiloissamme ja pannuissamme, ja ne on valmistettu kestävästä ja ruostumattomasta Cromargan® 18/10-teräksestä. Jotta arvokkaat ainesosat ovat kosketuksissa vain parhaisiin materiaaleihin.

Aterimet

WMF on aina edustanut ainutlaatuista muotoilua ja laatua. Tyylikkään yksinkertaisesta ajattoman klassiseen ja ilmeikkäästi näyttävään – suunnittelemme aterimia, jotka ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin. Kehitämme innovatiivisia aterinmalleja, jotka sopivat makuusi ja yksilölliseen elämäntyyliisi. Tämän todistavat paitsi miljoonat tyytyväiset asiakkaat, mutta myös lukuisat kansainväliset muotoilupalkinnot. Hyvä maku ei ala vain ruoasta.

Veitset

WMF:n laadukkaat tuotteet tekevät ruoanvalmistuksesta todellisen nautinnon. Siksi olemme aina luottaneet täydelliseen ammattitaitoon ja innovaatioon. Veitsemme on taottu käsin laadukkaasta, karkaistusta erikoisteräksestä, ja niissä on ainutlaatuinen Performance Cut -teknologia, joka pitää ne terävänä pidempään.

Keittiötarvikkeet

Tee ruoan valmistelusta miellyttävää. Monikäyttöiset ja käytännölliset keittiötarvikkeemme varmistavat, että voit valmistella ja maustaa ruoan hetkessä.

Pienkoneet

WMF:n pienkoneet – suorituskykyä ja laatua keittiöösi. Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja kestävät pienkoneet aina munankeittimistä ja kasvikuivaimista vedenkeittimiin ja friteerauskeittimiin asti. Olipa kyse nopeasta aamiaisesta tai kolmen ruokalajin pidoista – WMF tekee työstä keittiössä helpompaa.