Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Walz & Schöder

Walz & Schöder 5181 Pro vakuumikone 135W

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
5181 Pro vakuumikone 135W
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6438212092195
Walz Schöder vakuumikoneet ovat luotettavia ja tehokkaita koneita joilla on pitkä käyttöikä tavanomaisessa kotikäytössä. Laitteet ovat helppoja käyttää ja käyvät erinomaisesti myös vaativammalle käyttäjälle. Walz Schöder 5181 Pro tyhjiöpakkauskone edustaa kotikäyttöön tarkoitettujen vakuumikoneiden tehokkaampaa linjaa. Laitteessa on suuri imuteho, -0.9 bar, jonka saa aikaan tehokas pitkäiskuinen pumppu. Pumppu on erittäin kestävä sen materiaalien ja rakenteen ansiosta mikä takaa koneelle pitkän käyttöiän. Pussin suljenta on erittäin luotettava koska koneessa pussi saumataan tuplasaumauksella. Tässä kaksi vierekkäin asetettua saumauslankaa saumaa pussin suun tiiviiksi, joka tupla varmistaa sen, ettei ilmaa pääse pakkaukseen.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 12
feature_value_2 Tyhjiöpakkaaminen eli vakuumointi parantaa elintarvikkeiden säilöntä-aikaa jopa viisinkertaiseksi perinteisiin säilytysmenetelmiin nähden. Pakkaukset myös vievät vähemmän tilaa kuin perinteiset pakkauspussit tai muovirasiat. Tyhjiöpakkaaminen auttaa myös säilyttämään tuotteiden aromit ja maut paljon paremmin mitä perinteiset pakkaukset. Useat sanovatkin, että esim. hirvenliha tai lohi säilyttää makunsa niin hyvin tyhjiöpakatussa pakkauksessa. että sen luulee olevan tuoretta. Tyhjiöpakkaaminen on myös erinomainen tapa säilöä muitakin tuotteita kuten retkeilyvarusteita, tekstiilejä, tavaroita yms.
feature_value_3 Laitteen käyttö: Laitetta on erittäin helppo käyttää. Laitteen kannessa olevasta kytkinpaneelista valitaan toiminto. Valittavana useita toimintoja kuten saumaus - eli kun putkea käytetään tyhjiöpakkaamiseen, joudutaan putken toinen pää ensin saumaamaan, jonka jälkeen tuote asetetaan putkeen ja tyhjiöpakataan eli vakuumoidaan. Itse tyhjiöpakkaaminen tapahtuu joko täysautomaattisesti tai manuaalisesti. Täysautomaattisessa toiminnossa kone imee ensin ilman pois pakkauksesta ja lopuksi saumaa sen, tämä kaikki yhdellä napin painalluksella. Manuaalisessa tyhjiöpakkaamisessa laitteesta säädetään ensin imun kesto oikeaksi sen mukaan mitä halutaan tyhjiöpakata. Mikäli kysymyksessä on herkästi litistyvät elintarvikkeet kuten marjat, hedelmät jne. valitaan hellä ohjelma ja taas jos tarvitaan enemmän imutehoa, valitaan kovempi ohjelma. Koneen toimintojen edistymistä seurataan kannen päällä olevien merkkivalojen avulla.
feature_value_4 Säiliö ja leikkuri: Tässä tyhjiöpakkauskoneessa on sisällä integroituna säilytyslokero johon voi kätevästi sijoittaa max 30 cm leveän vakuumiputkirullan. Koneessa on myös leikkuri jolla sopivan pätkän leikkaaminen käy käden käänteessä. Nestekaukalo ja kannnen kiristys: Walz Schöder vakuumikoneessa on sisällä kätevä, irrottettava ja puhdistettava kaukalo, jonka tarkoitus on kerätä tyhjiöpakkaamisen aikana irtoavat nesteet talteen niin, etteivät ne pääse koneen sisälle. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, jotta koneen käyttöikä saadaan mahdollisimman pitkäksi. Mikäli neste pääsee vakuumikoneen pumppuun se voi aiheuttaa vaurioita pumppuun. Koneen kannen suljenta tapahtuu uudenlaisen kahvamallisen sulkimen avulla. Tämä kahva malli varmistaa sen, että koneen kansi on varmasti suljettuna, kun konetta käytettään joka taas varmistaa onnistuneen tyhjiöpakkaamisen. Perinteisiin sivusta aukaistaviin malleihin nähden luotettavuus on paljon parempi.
feature_value_5 Helppokäyttöinen lukitus ison kahvan avulla
feature_value_6 Tuplapumppu takaa suuren imutehon
feature_value_7 Tuplasaumaus takaa tiiviit saumat
feature_value_8 Marinointitoiminto, manuaalivakuumointi, automaattivakuumointi, saumaus
feature_value_9 Leikkuri ja integroitu paikka max. 30 cm rullalle. Laitteessa voidaan käyttää vakuumipusseja tai – rullaa.
feature_value_10 Suuri imuteho: Max -0,9 bar. Vakumointinopeus n. 20 litraa minuutissa. Saumausleveys: Max 300 mm. Helposti puhdistettava, irrotettava nestekaukalo joka jatkaa koneen käyttöikää. Kolme eri automaattiohjelmaa (Dry, Moist, Extended) Kaksi eri imutehoa. Mitat 403 L x 196 S x 120 K mm. Paino: 2,55 kg
feature_label_11 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Starttipaketti mukana (2 kpl 3 metrin pituista vakuumirullaa, 22 cm ja 28 cm leveät)
feature_label_12 Tuotteen väri : Harjattu teräs
feature_label_13 Valmistajan tuotekoodi : BL-5181
Lue lisää