Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

VALAISTUS

Tilaa nyt valot, valaisimet ja lamput sisustukseen, kylpyhuoneeseen, ulkovalaistukseen sekä työtiloihin verkkokaupastamme. Oikein valittu valonlähde helpottaa lukemista, työskentelyä, askartelua sekä tuo tunnelmaa niin olohuoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin puutarhaan. Laajasta valikoimastamme löydät taatusti oikeanlaisen valaisimen kodin jokaiseen huoneeseen ja työskentelytilaan.

Toimituskulut Smartpostiin 0 € kun tilaus min 50 € (arvo 6,90)

1569 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Valikoimamme sisältää sisustusvalaisimet, kosteantilan valaisimet, ulkovalaisimet, työvalaisimet sekä koristevalot ja lamput. Oikeanlainen valaistus tarjoaa riittävästi valoa rasittamatta silmiä sekä sulautuu muuhun sisustukseen.

Sisustusvalot netistä kodin jokaiseen huoneeseen

Sisustusvalojen valikoima kattaa kattovalaisimet, seinävalaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, spottivalaisimet, upotettavat valaisimet, työpistevalaisimet, yövalot, kirkasvalolaitteet sekä jalat, varjostimet ja kuvut. Sisustusvalaisimia ostaessa kannattaa jokaisen huoneen valaistus suunnitella huolella. Usein yksi huone vaatii useamman valonlähteen. Riittävänä valopisteiden määränä pidetään yleisesti 5-7 valonlähdettä, mutta suuremmissa huoneissa valopisteitä voi olla jopa 7-9. Yhdistele siis erilaisia ratkaisuja keskenään kuten kattovaloja, seinävaloja, pöytävaloja, lattiavaloja sekä spottivaloja.

Kostean tilan valisimet kylpyhuoneeseen ja saunaan

Kosteantilanvalot kestävät nimensä mukaisesti hyvin kosteutta. Kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen ja saunaan on tarjolla kattovalaisimia, seinävalaisimia, upotettavia valaisimia, työpistevalaisimia sekä erillisiä saunavalaisimia. Hyvin suunniteltu ja valaistu kylpyhuone antaa mukavan alun jokaiseen päivään. Kylpyhuoneessa peseydytään ja kaunistaudutaan, joten tilassa on tärkeää olla hyvin toteutettu valaistus. Liian kirkas tai liian himmeä valo voi haitata parranajoa tai meikkausta, joten valaistukseen kannattaa hankkia hyvä yleisvalo, jota täydennetään kirkkaammilla pikkuvaloilla.

Ulkovalaisimet terassille ja puutarhaan

Hyvä ulkovalaisin tuo valoa hämäriin iltoihin sekä luo tunnelmaa terassille ja parvekkeille. Ulkovalaisimista löydät ulkotilaan sopivat seinä- ja kattovalaisimet, pollari- ja pylväsvalaisimet, upotettavat valaisimet, kohdevalaisimet ja valonheittimet sekä valaisinpylväät. Hyvin suunnitellulla ulkovalaistuksella voidaan kontrolloida mitä pihassa näkyy hämärän ja pimeän saapuessa. Kohdistusvaloja voi asentaa kohti kauniita asetelmia sekä luoda tunnelmavalaistusta terasseille ja patioille. Viihtyvyyden lisäksi hyvä ulkovalo tuo myös turvallisuutta. Suurilla pihoilla valaistus ohjaa kulkijaa pihatietä pitkin ja parantaa näkyvyyttä.

Työvalaisimet askarteluun, pajalle ja työmaalle

Jokaisesta kodista sekä erityisesti työmaalta on hyvä löytyä työvalo, joka tuo tarvittaessa lisää valaistusta työskentelyyn. Valikoimamme työmaavalaisimet, akkulamput ja akkuvalaisimet sekä taskulamput ja valonheittimet takaavat hyvän lisävalon missä ikinä sitä tarvitsetkin. Akkukäyttöiset valaisimet on helppo siirtää paikasta toiseen, jolloin ne kulkevat mukana helposti eri työmaiden välillä. Näiden miinuspuolena on tietenkin se, että akku pitää muistaa ladata säännöllisin väliajoin. Jos työvalaisinta ei tarvitse liikutella, hanki tehokas sähkökäyttöinen työvalaisin, joka on helppo asentaa haluttuun asentoon.

Koristevalot ja lamput

Koristevalot tuovat jokaiseen sisustuskauteen omanlaisensa tunnelman. Olipa kyse sitten syksyn tunnelmavaloista tai joulun koristevaloista, löydät meiltä kauneimmat valaisimet sisustukseesi. Lisäksi lamppuvalikoimamme kattaa kaikki tarvittavat varaosat led-lamppujen, halogeenilamppujen, energiansäästölamppujen sekä loisteputkien ja pistokantalamppujen vaihtoon.