Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Talviurheilu

Lumikengät ja talviurheiluvälineet netistä

Monenlaisia talviurheiluun ja vapaa-ajan viettoon liittyviä välineitä löydät Carlsonin verkkokaupasta helposti. Valikoimassa on esimerkiksi laadukkaita lumikenkiä, retkiluistimia sekä monenlaisia hiihtämiseen tarvittavia välineitä. Valikoimasta löydät myös kaikki varusteiden huoltamiseen tarvittavat välineet, kuten esimerkiksi suksien voiteet tai vaikka uudet nauhat retkiluistimiin vanhojen ja kuluneiden tilalle. Carlsonin valikoimasta voit hankkia myös pilkkimiseen tarvittavia välineitä. Hyvillä välineillä liikkuminen on miellyttävää ja turvallista. Laadukkaat välineet kestävät myös talven kovia olosuhteita ja suojaavat sinua.

5 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Lumikengät ovat kätevä väline talven hangille

Valikoimassa on helppokäyttöisiä lumikenkiä, joilla pääset nauttimaan kauniista lumihangista ja kirpeästä pakkassäästä. Lumikenkien pohjat ovat joustavaa mutta kestävää materiaalia. Pohjissa on hyvin pitoa ja metalliset piikit, joiden ansioista voi kiivetä jyrkkääkin rinnettä. Niistä löytyy tukevat siteet, joten kenkä ei luista liikkuessaan. Hyvät siteet tekevät lumikengstä myös turvallisemmat, eikä tarvitse pelätä esimerkiksi nilkkojen rasittuvan liikaa. Lumikenkien kokoa voi säädellä helposti niin edessä kuin takana olevista siteistä.

Kaikki mitä tarvitset hiihtämiseen

Pelkät sukset eivät riitä hiihtämiseen. Niiden lisäksi tarvitset hiihtokengät ja hiihtosauvat. Suksiin lisätään myös siteet, jotka pitävät hiihtokengän paikallaan. Perussuksilla ja sauvoilla pääsee jo pitkälle, mutta jos haluat parantaa suoritustasi entisestään kannattaa kiinnittää huomiota suksien voiteluun. Valikoimasta löydät erilaisia voiteita ja niiden levitykseen liittyviä välineitä. Onnistuneen hiihtolenkin kruunaavat pienet yksityiskohdat, jotka helpottavat kokemusta. Pieni, mutta yllättävän oleellinen yksityiskohta on esimerkiksi suksien pidikkeet. Niiden avulla saat sukset helposti yhteen ja pakattua matkaan mukaan. Koko hiihtämiseen tarvittavan setin ja siihen tarvittavat lisätarvikkeet voit hankkia Carlsonin monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta.

Ladulle laadukkailla suksilla

Hiihtäminen on loistava tapa saada liikuntaa ja päästä nauttimaan talvesta. Carlson verkkokaupan kautta voit tilata juuri omaan hiihtotyyliisi sopivat sukset. Valikoimassa on erilaisia perinteisiä hiihtosuksia, sekä luistelutyyliin soveltuvia suksia. Suksia löytyy usealta eri merkiltä. Kaiken pituisille hiihtöjille löytyy valikoimasta sopivat sukset. Joissain suksissa on jo valmiiksi pito-ominaisuus, jonka ansioista sukset mukautuvat helposti talven vaihtuviin olosuhteisiin. Valikoimassa on myös harjoittelusukset pienemmille hiihtäjille. Näiden lisäksi valikoimasta löytyy pitokarvasukset, jotka soveltuvat erityisen hyvin syvässä lumessa liikkumiseen. Näillä pääsee eteenpäin, vaikka eksyisi reitiltä. Suksen mitta mahdollistaa myös vaikeammat reitit.

Välineet suksien huoltamiseen

Jotta suksi luistaa hyvin tarvitsee niitä myös huoltaa eri tavoin säännöllisin väliajoin. Suksien tärkein ominaisuus on sopiva pito, jotta suksi ei lipsu liikaa mutta ei myöskään töki vastaan ladulla. Löydät valikoimasta runsaasti eri valmistajien luistovoiteita ja pitovoiteita. Näiden lisäksi voit tilata verkkokaupasta suksiin siteitä tai karvasuksiin vaihtokarvoja. Pitkillä hiihtolenkeillä on hyvä olla mukana myös vyölaukku, johon saa vaikka pitovoiteen ja voidekaapimen helposti mukaan. Kaiken tämän voit ostaa helposti verkkokaupasta.

Retkiluistimet ja muut jääurheiluun tarvittavat välineet

Retkiluistimilla pääsee kätevästi liikkumaan pidempiäkin matkoja jäällä. Valikoimassa on retkiluistimia, jotka soveltuvat hyvin käytettäväksi esimerkiksi vaelluskenkien kanssa. Voit pakata luistimet helposti mukaan reppuun talviselle vaellukselle. Luistimet siteet voit säätää omaan jalkaan sopiviksi.

Jääkiekko kuuluu erottamattomasti jääurheiluun. Carlsonilta voit tilata netistä monenlaisia jääkiekkoon liittyviä varusteita, kuten esimerkiksi maalivahdin kypärän. Jääkiekossa olennainen väline on maila, saat maalin tekoon paremman otteen kun lisäät mailaan vähän eristysnauhaa. Maalin tekemistä voi oppia vain harjoittelemalla. Sen vuoksi voit hankkia oman pihapelimaalin ja siihen irrotettavan kankaisen "maalivahdin". Valikoimasta löytyy myös esimerkiksi vaihtonauhat luistimiin tai säädettävillä olkahihnoilla varustettu kaulasuoja. Kaulasuoja on CE-sertifioitu.

Netistä tarvikkeita talvikalastukseen

Talvellakin voi olla hauskaa lähteä kalaan. Silloin tarvitset lämpimien vaatteiden lisäksi pilkkimiseen soveltuvia varusteita. Ilman jääsahaa ei pilkkireiän tekeminen onnistu. Valikoimassa on muutama erilainen jääsaha riippuen siitä haluatko tehdä avannon uintia varten vai pilkkimiseen. Erilaiset kalastuksessa tarvittavat kelat ja kohot löytyvät valikoimasta, ja kaiken voit tilata helposti verkosta. Valikoimassa ei ole pulaa erilaisista koukuista ja uistimista, löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivat varusteet täältä. Kalavaaka tulee tarpeeseen kun saalis pitää punnita. Carlsonilta löydät myös muut kalastukseen tarvittavat välineet, joilla kalaonni on taattu.