Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Upo

Upo keraaminen liesi 50 cm UEC5A60W

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
keraaminen liesi 50 cm UEC5A60W
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 3838782648687
Upon UEC5A60W on turvallinen, laadukas ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu 50 cm leveä KIERTOILMA-keraamiliesi. Paras A-energialuokka, korkealuokkaiset ja turvalliset materiaalit, kierrätettävät komponentit sekä käyttöä helpottavat toiminnot ja yksityiskohdat ovat rahaa säästäviä jotka tekevät päivittäisestä käyttökokemuksesta miellyttävän. Uunissa on peräti 74 litran tilavuus – sinne mahtuu isokin joulukinkku. Uunin maksimilämpötila on 300?, se takaa esimerkiksi karjalanpiirakkaan rapean kuoren tai tehostaa pizzanpaistoa. Uunin irrotettavat lankakannattimet ja uunin sileät pinnat helpottavat uunin puhdistusta, myös luukun lasien pinnat on helppo puhdistaa.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_value_2 Keraamitaso on tehokas ja nopea sekä helppo pitää puhtaana. Useimmiten pelkkä pyyhkiminen riittää. Keraamitaso säilyy tyylikkäänä ja antaa ilmettä koko keittiöön. Keraamitason käyttö on erittäin yksinkertaista, jokaiselle levylle on oma selkeä vääntimensä. Lieden turvallisuutta lisää tiivis kaksilasinen uunin luukku jonka ansiosta lieden pintalämpötila on aina alhainen. Voit keittää vettä keraamitason päällä ja paistaa piirakoita uunissa – siitä huolimatta uunin ulkopinta ei kuumene polttavan kuumaksi. Lieden alaosasta löytyy kevyesti avautuva ja sulkeutuva vetolaatikko esim. peltien tai paistinpannujen sälytykseen.
feature_value_3 Uunissa on erittäin monipuoliset toiminnot : Ylä-alalämpö soveltuu suurimpaan osaan ruoanlaittoon, paistamiseen, hauduttamiseen, kypsentämiseen. Uuni lämpiää tarvittaessa 300?, joten saat myös kovaa lämpöä vaativat ruoat tehtyä. Ylälämmöllä voit kypsentää tai ruskistaa ruoat, jotka eivät vaadi alhaalta lämpöä tai jos haluat vain kauniin pinnan ruoalle. Pizza-toiminnolla saat rapean pohjan ja mehevän täytteen pizzaasi. Grillivastus on kaksitoiminen, voit käyttää pikkuvastusta vaikka lämpimälle voileivälle, jolloin vain osa vastuksesta lämpiää, tai koko grillivastusta antaaksesi vaikka tacopellille rapean pinnan. Jos grillattavaa on vain vähän säästät sähkönkulutuksessa.
feature_value_4 Uunin vakiovarusteena tulee kaksi matalaa ja yksi todella syvä uunipannu sekä uuniritilä. Pellit ja uunipannu ovat haponkestävää emalia, joka on erittäin kestävää ja helppoa puhdistaa.
feature_value_5 Uunin puhdistuksessa auttaa Aqua-Clean toiminto: laitat vain noin puoli litraa vettä uunipannuun ja sen uunin pohjalle. Valitse AquaClean ohjelma uunista ja se höyrystää vettä joka irroittaa likaa uunin seinistä, katosta ja pohjalta. Useinmiten Sinun ei tarvitse käyttää mitään kemikaaleja; helppoa ja ekologista !
feature_value_6 Uunin luukku on Soft Close ominaisuudella, siinä on saranointi, joka sulkee luukun hidastaen sen sulkeutumista. Hienostunutta ja käyttöturvallista, luukku ei koskaan rämähdä kovaa kiinni.
feature_value_7 Tekniset tiedot: Energialuokka: A - Ohjauspaneeli: Lakattu metalli - Väri: Valkoinen - Kahvan väri: Valkoinen - Oven materiaali: lasi - Classic luukun sulkumekanismi - Uunin käyttötilavuus: 70 l - Suurimman uunipellin pinta-ala: 1,260 cm² - HomeMade –uuni - Vääntimien muotoilu: Ergonomiset vääntimet - Keraaminen keittotaso - 4 Hilight keittoaluetta - edessä vasemmalla: Ø 18 cm, 1.7 kW, - edessä oikealla: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, takana vasemmalla: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, takana oikealla: Ø 18 cm, 1.7 kW - Monitoimiuuni - 70 l
feature_value_8 Toiminnot: Ylä - ja alalämpö Perinteinen tuulettimella - Suuri grilli ja puhallin – Kiertoilma – Sulatus - FastPreheat - Nopea esilämmitys - Pizza-toiminto – AirFry - FrozenBake-toiminto – AquaClean - Uunivalo: Valo - Paisto usealla tasolla samaan aikaan - Paistaminen 300°C lämmössä - Multiair - optimaalinen kiertoilma - Säilytystila: Vetolaatikko - 1 matala emaloitu leivinpelti - 1 syvä emaloitu uunipannu - Uuniritilä 1x lankakannattimet – AquaClean – SilverMatte - Jälkilämmön merkkivalo – Lapsilukko - DC - Dynaaminen jäähdytys - Tiivis 2-lasinen luukku - Energiankulutus: 0.8 kWh (kiertoilmalla), 0.98 kWh (ylä- ja alalämmöllä) Liittimen tyyppi: AC 230V/400V
feature_label_9 Mitat : Tuotteen mitat (LxKxS): 49.7 × 90 × 59.4 cm. Pakkausmitat (LxKxS): 57.6 × 99.2 × 71.8 cm. Nettopaino: 42.3 kg. Bruttopaino: 45.7 kg.
feature_label_10 Tuotteen energiatehokkuusluokka : A
feature_label_11 Valmistajan tuotekoodi : UEC5A60W
Lue lisää

Energialuokitus