Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Toimituskulut yli 100 €:n ostoksessa Smartpostiin 0 € 

Tunturi

Tunturi citypyörä Uptown 28'' 7v 50 valkoinen

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
citypyörä Uptown 28'' 7v 50 valkoinen
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 6411451028033
Tunturi Uptown on elegantti, alumiinirunkoinen 7-vaihteinen pyörä, jolla on mukava kulkea kaupungin kaduilla. Ajoasento on pysty, joten hartiat eivät puudu. Pysty ajoasento helpottaa myös muun liikenteen seuraamista. Tarvittaessa ajoasentoa voi säätää helposti joko matalammaksi tai pystymmäksi säädettävän ohjainkannattimen ansiosta. Etukori on tukevasti asennettu, ja siihen on kiinnitetty paristokäyttöinen etuvalo. Myös tavaratelineellä on helppo kuljettaa tavaraa. Tunturi Uptownilla voi polkea mäkisemmässäkin maastossa vaihteiston laajan skaalan ansiosta. Vaihteita pyörässä on seitsemän, ja niitä on helppo käyttää ohjaustangossa olevasta kädensijasta. Uptown on varustettu jalka- ja käsijarrulla.
Lisää tietoja
feature_label_2 Takuu : 24
feature_value_3 Runkokoko ja käyttäjän suositeltu pituus 50 cm (160-175)
feature_value_4 Paino 17,5 kg
feature_value_5 Runko: alumiini. Etuhaarukka: teräs. Vaihdevivut: Shimano Nexus Revoshift, 7-v. Jarrut: jalka- ja käsijarru. Kampisarja: TW alumiini 38T. Takarataspakka: Shimano Nexus, 7-v. Vanteet: alumiini, kaksoisseinämä (622x19C). Renkaat: Mitas Flash pistosuojattu (46-622). Ohjainkannatin: alumiini, kulma- ja korkeussäätö. Ohjaustanko: alumiini, hopea 600mm. Kädensijat: Velo. Istuin: Selle Royal Sky. Istuinkannatin: alumiini, hopea. 27,2mm. Polkimet: non-slip-polkimet, muovi. Valaisin: paristovalaisin edessä ja takana. Lukko: Basta Solid Plus -turvalukko. Lokasuojat: muovi, musta. Tavarateline: alumiini. Muuta: etukori, seisontatuki, soittokello.
feature_value_6 5 vuoden runkotakuu
feature_value_7 Etuhaarukoille, maalipinnalle ja muille polkupyörän osille takuuaika on kaksi vuotta. Tarkat takuuehdot löydät käyttöohjekirjasta.
feature_label_8 Tuotteen väri : White/beige
feature_label_9 Valmistajan tuotekoodi : P2242211
Lue lisää