Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Tcl

Tcl TS8111 Soundbar kaiutin 2.1

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
TS8111 Soundbar kaiutin 2.1
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 5901292515201
Koe nyt immersiivinen Dolby Atmos äänimaailma yhdessä soundbarissa. Saat uskomattoman kotiteatterikokemuksen olohuoneessasi tuotteen viemättä kuitenkaan tarpeetonta tilaa. Huolellisesti kehitetty kulmien tweetterien ja akustisten elementtien yhdistelmä on täynnä tekniikkaa, joka vie sinut suosikkisisältöösi. Tuote tarjoaa myös jykevän basson sisäänrakennettujen kaksoisbassokaiuttimien ansiosta. Kuuntele ja koe tämä itse. Kerta toisensa jälkeen.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_value_2 Dolby Atmos - Mukaansatempaavat, elävät äänet, jotka liikkuvat ympärilläsi. Ääni sijoitetaan huoneeseen yksittäin ja voi liikkua ympärilläsi, paitsi puolelta toiselle, myös sinun ylä- ja alapuolelle. Olipa kyse hiljaisesta vuoropuhelusta tai monimutkaisesta äänimaisemasta, jokainen yksityiskohta herää eloon uskomattoman selkeästi ja syvällisesti, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että menetät mitään. Lisää tunnelmarekisterisi äänenvoimakkuutta ääniä, jotka ovat niin rikkaita, niin kattavia ja niin puhtaita, että tunnet vahvemman siteen elokuvan tai musiikin hahmoihin.
feature_value_3 Maksimitehot - Äänen teho suurimmalla äänenvoimakkuudella. Kun haluat hämmästyä, voimalla on merkitystä. Suurin vaikutus tekee äänikokemuksestasi hämmästyttävän. Voit tuntea räjähdyksiä, kuulla mölyn, kun helikopteri lentää ohi, kun toiminta kohtaukset muuttuvat uskomattoman voimakkaiksi. Maksimaalinen vaikutus on myös tärkeä musiikin dynamiikan luomisessa. Se voi vaikuttaa sillä epävakaalla voimakkuudella, joka saa sen tuntemaan live-esityksen.
feature_value_4 Sisäänrakennettu subwoofer tarjoaa upean bassokokemuksen ja säästää tilaa. Täydellinen pieniin huoneisiin tai jos haluat spartalaisemman sisustustyylin. Korkealaatuisten komponenttien ja akustisen tilan avulla saatat hämmentyä sen tarjoamasta hämmästyttävästä bassokokemuksesta.
feature_value_5 Langatonta musiikkia suoratoistettuna Bluetooth-laitteestasi. Bluetooth-tuen avulla on uskomattoman helppo muuttaa soundbarista tehokas musiikkijärjestelmä. Täytä olohuoneesi musiikilla ja jaa se perheen ja ystävien kanssa.
feature_value_6 Tekniset tiedot: Nimellisteho (W):260. Äänilähdon kanavat:2.1 kanavaa. Langaton subwoofer:Ei. Väri:Musta. Bluetooth:Kyllä. WIFI:Ei. Kaukosäädin:Kyllä. Tyyppi:Soundbar. Tuotekoodi:TS8111. Korkeus (mm):65. Leveys (mm):1000. Syvyys (mm):130. Paino (kg):3.
feature_label_7 Mitat : 1000x65x130 mm. Paino 3 kg.
feature_label_8 Teho W : 260,0
Lue lisää