Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Palveleva Carlson Savonlinna

Saimaan saarille rakennetussa kauniissa Savonlinnassa on myös Carlsonin myymälä. Olemme uudistaneet myymälämme valikoimaa. Löydät meiltä laajan Euronics-kodintekniikkatuotteistuksen, metsästyksen, kalastuksen ja retkeilyn tuotteet sekä urheilupukeutumisen tuotteet. Sen lisäksi valikoimissamme on laajasti ruoanvalmistuksen, kattamisen ja kodin sisustamisen tuotteita. Tervetuloa asiantuntevan ja ystävällisen palvelun äärelle Savonlinnan Carlsonille!

PALVELEMME ma-pe 8-18 la 9-15


Olemme osa Euronics-kodintekniikkaketjua

Carlson on osa Euronics-ketjua. Euronics-ketju tarjoaa kodintekniikan huipputuotevalikoiman kilpailukykyisin hinnoin. Euronics-myymälät ovat 100 % kotimaisessa omistuksessa ja palveluilla on Avainlippu-merkki.

Savonlinnan Carlsonilta löydät laajan valikoiman niin keittiön pienkoneita ja imureita kuin isoja kodinkoneitakin televisioista pesukoneisiin ja jääkaappeihin ja uuneihin.

 

 

Urheiluosastoltamme löydät tuotteet metsästykseen, retkeilyyn ja urheilulliseen pukeutumiseen. Valikoimissamme ovat alan parhaat merkit kuten Fjällräven, Haglöfs, Jack Wolfskin, Meindl, Alaska, Beretta ja monet muut.

Kodinosastollamme ovat tarjolla monet tutut astia- ja kodintekstiilimerkit kuten esimerkiksi Arabia, Iittala, Fiskars, Villeroy&Boch, Tefal, Maku ja Finlayson.