Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Sauna on kodin hyvinvoinnin sydän

Sauna on suomalaisen hyvinvoinnin sydän - se ei ole vain peseytymistä varten, vaan siellä myös mieli puhdistuu ja rentoutuu. Sisusta sauna oman mielesi mukaisesti tunnelmalliseksi. Oikein valittu kiuas tarjoaa pehmeät tai kipakammat löylyt tarpeesi mukaan. Carlson.fi verkkokaupan upeasta valikoimasta löydät kaikki saunatarvikkeet ja saunakalusteet kuten kiukaat, lauteet, saunatuoksut, lämpömittarit, kiuaskivet ja savuputket.

Kiukaat ja kiuastarvikkeet

Löydät verkkokaupastamme suomalaisten Harvian ja Narvin puukiukaat ja sähkökiukaat kotiin, vapaa-ajan asuntoihin ja kesämökeille. Kiuasvalikoimassamme on kaikentehoisia kiukaita niin pieniin kerrostalokokoluokan saunoihin kuin suurempiin yhteissaunoihinkin.

Harvia Xenio WiFi - saunan etäohjauspaketti

Mobiililaitteella etäohjattava saunan ohjauspaneeli kosketuspainikkeilla ja ovitunnistimella.
Yhteensopiva XE-mallin kiukaisiin ja Xenio-ohjauskeskuksiin CX170 (2020) ja CX110C (2020).
Ohjauspaneeli on liitettävissä langattomaan lähiverkkoon. MyHarvia-mobiilisovellus mahdollistaa etäohjauksen: lämpötilan ja kosteuden säädön, valaistuksen, ilmanvaihdon hallinnan, lämpötilan kalibroinnin, sähkökatkojen muistitoiminnon, ajastetun käynnistyksen ja viikkokello-ominaisuuden. Ominaisuudet vaihtelevat liitettävien laitteiden perusteella.
Saunomisen rentoutta lisää ohjauspaneeliin sisäänrakennettu etäkäynnistyksen turvatoiminto, joka tunnistaa jos saunan ovi on auki tai joku on käynyt saunassa turvatilan aktivoimisen jälkeen.

Yhden myyntipakkauksen sisältö : Ohjauspaneeli, ovitunnistin ja 5 metrin liitäntäkaapeli, asennuskaulus, ja kiinnitystarvikkeet.

Lauteet ja kalusteet

 

 

Valmiit laudepaketit ja kalusteet nopeuttavat saunan remontointia ja uuden ilmeen tekemistä. Standwood, Harvia ja Markki laudepaketit  sopivat kodin, vapaa-ajan asunnon tai mökkisaunan lauteiksi.


Saunatarvikkeet ja -tekstiilit

 

Saunatarvikkeet sisältävät kaiken tarpeellisen rentouttavan saunahetken luomiseksi. Valikoimamme saunakiulut ja -kauhat sekä löylymittarit ovat sisustuksellisen tyylikkäitä ja kestäviä tarvikkeita saunaan. Viimeistele saunan sisustus laudeliinoilla ja saunatyynyillä.

Löylyveteen voi lisätä saunatuoksuja. Wellness-valikoimasta löytyy saunatuoksujen lisäksi vartalovoiteita, saunahunajaa sekä erilaisia kuorinta-aineita, joilla hoidat niin kehoa kuin mieltä.


Takka- ja uunitarvikkeet

 

Halkojen kantamiseen löydät meiltä kotimaisen Muurlan halko/lehtikorit sekä halkokoreja polyrottingista tai vesihyasintista Create Homelta. Verkkokaupasta on saatavilla Pislan teräksestä valmistetut takkavälinesarjat sekä valurautaiset arinat, tulipesän ja leivinuunin luukut.


Saunan puhtaanapito

Oma, raikkaan puhdas sauna on rentouttava keidas, jossa kaikki muu unohtuu. Kun muistat muutaman perusvinkin, sauna säilyy puhtaana ja uudenveroisena, ja sen lauteille on aina yhtä mukava kavuta.

1. Peseydy ennen saunaan menoa ja käytä laudeliinaa. Lika kulkeutuu varsinkin mökkisaunaan useimmiten jaloista, joten muista huuhdella jalat huolellisesti ennen löylyihin astumista.
2. Tarkista saunakivien kunto ja vaihda uusiin tarvittaessa.
3. Harjaa pöly ja irtolika pois lattialta, seinistä ja katosta säännöllisesti.
4. Kun saunasi vaatii pesua, kastele puupinnat lämpimällä vedellä ja pese neutraalilla puhdistusaineella. Mäntysuovalla tulee ihanan raikasta. Jos lauteet ovat kiinteät, varmista, että siivousvälineesi mahtuu lauteiden väliinkin. Huuhtele ensin lämpimällä vedellä ja lopuksi kylmällä, jolloin puun huokoset sulkeutuvat. Pese, huuhtele ja kuivaa lattia. Muista myös puhdistaa viemäri. Tuuleta sauna. Pesun tai käytön jälkeen sauna kannattaa pitää vielä hetken aikaa päällä, jolloin se kuivuu hyvin.

Myynnissä rautakaupoissamme. Tutustu valkoimaan >>

Paljut ja kylpytynnyrit

Eikö olisi ihanaa rentoutua höyryävässä kylpytynnyrissä tähtitaivaan alla? Palju eli kylpytynnyri on ollut suomalaisten suosikki jo vuosien ajan - eikä ihme. Palju tuo luksusta arjen keskelle lämpimistä kesäilloista hyisiin pakkaspäiviin. Paljussa pääset nauttimaan kylpemisestä ja raikkaasta ulkoilmasta koko vuoden ympäri.

Paljun rentouttavassa kylvyssä voit viettää aikaa yksin tai ystävien kanssa. Isompaan paljuun mahtuu jopa kahdeksan ihmistä. Kylpytynnyri onkin juhlien ehdoton vetonaula. Juhannuskekkereistä uuden vuoden juhlintaan, paljussa viihdytään varmasti.

Puutarhan tai pihan ei tarvitse olla massiviinen, vaan palju mahtuu kohtuullisen pienellekin pihalle. Lisäksi kylpytynnyrin voi tietenkin sijoittaa mökille. Rentoutumisen ja luksuksen lisäksi kylpytynnyrin ehdoton valttikortti on helppokäyttöisyys ja ekologinen lämmitys.