Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Ryobi valmistaa dynaamiset työkalut

1280x5001280x500

Ryobi valmistaa laadukkaat koneet, akkukäyttöiset työkalut ja sähkötyökalut remontoijille, rakentajille ja puutarhureille.

Ryobin tuotteissa yhdistyvät käyttömukavuus, innovatiivisuus sekä erinomainen hinta-laatusuhde. Valikoimasta löydät niin akkukäyttöiset työkalut kuin sähkötyökalut.

Ryobi on japanilainen TechTronic Industriesin (TTI) tuotemerkki, joka on yksi maailman johtavista sähkö- ja polttomoottorikäyttöisten työkalujen valmistajista. Ryobi on tarjonnut jo 50 vuoden ajan korkealaatuisia sähkötyökaluja kaiken tasoisille käyttäjille. Työkaluja on kehitetty markkinoiden tarpeiden sekä asiakaspalautteiden mukaisesti. Ryobin monikäyttöiset työkalut soveltuvat niin ammattilaisille kuin kotinikkareille ja puutarhureille.

 

Innovatiiviset akkukäyttöiset työkalut

Ryobin tunnetuimpia työkaluja ovat Ryobi ONE+ -sarjan akkukäyttöiset työkalut, joihin sopii kaikkiin sama 18 V:n One+ tai 36 V:n Max power -akku. Tämän innovaation ansiosta voit hankkia Ryobin laadukkaan akun ja laturin, jonka jälkeen työkaluvalikoimaa on helppo täydentää pelkillä Ryobin runkokoneilla. One+ -sarjaan kuuluu yli 100 työkalua remontointiin, rakentamiseen sekä puutarhan hoitoon. Sarja pitää sisällään niin perinteiset akkuporakoneet, hiomakoneet ja sahat kuin monitoimityökalutkin.

Ryobin One+ -sarjan ensimmäinen sukupolvi kehitettiin 1990-luvulla ja sen ajan akut sopivat edelleen nykyajan Ryobi-koneisiin. Jos siis omistat hyvän Ryobin One+ akun ja laturin, voit hankkia kokoelmaasi pelkän työkalurungon. Jos taas aloitat työkalujen keräämisen puhtaalta pöydältä, hanki ensimmäisen työkalun kaveriksi akku ja laturi. Erilaisilla valmiilla rakentajan seteillä pääset erinomaisesti alkuun!

SÄHKÖTYÖKALUT JA TARVIKKEET
PUUTARHAKONEET JA TARVIKKEET

Ryobin sähkötyökalut ja pihatyökoneet

Ryobin sähkötyökaluista löydät laajan valikoiman työkaluja erilaisiin tarpeisiin. Etsitpä sitten imuria, kompressoria, jyrsintä tai kuviosahaa, löydät sen taatusti Ryobin valikoimasta. Verkkovirralla toimivat sähkökäyttöiset työkalut ovat huippulaadukkaita, turvallisia sekä kestäviä. Tutustu esimekiksi Ryobin sähkökäyttöiseen iskuporakoneeseen, joka on suorituskykyinen ja tehokas työkalu haastavampiinkin tehtäviin.

Erilaisten pientyökalujen lisäksi Ryobi valmistaa myös suurempia koneita, kuten ruohonleikkureita, trimmereitä ja muita pihakoneita. Jokainen kone on ergonominen ja ennen kaikkea turvallinen käyttää. Pensasleikkurit pitävät piha-aidat lyhyenä ja lehtipuhaltimet nurmikon siistinä. Puutarhakoneissa on suurimmassa osassa laserleikatut sekä timanttihiotut terät, joiden ansiosta koneet tekevät tarkkaa jälkeä ja ovat mukavia käyttää. Erilaisia ruohonleikkureita löytyy useita niin isoon kuin pieneen pihaan. Ryobin ruohonleikkurien leikkuukorkeutta voi säätää ja leikkuuleveys vaihtelee ruohonleikkurin mukaan.

Ryobilta löydät lähes mitä tahansa hyttyskarkottimista lasermittareihin ja taskulamppuihin. Ei siis ihme, että moni rakentaja ja puutarhuri on pikkuhiljaa alkanut vaihtamaan koko pienkonekokoelmansa Ryobin tuotteisiin. Näiden työkalujen suosio on kasvanut tasaisesti vuodesta toiseen! Ostamalla Ryobin tuotteita voit olla varma, että hankintasi on laadukas ja kestävä - järkevään hintaan.

Ryobi mukana kestävässä kehityksessä

Ryobi on sitoutunut toiminnassaan myös ympäristövastuuseen, josta kertovat erilaiset ympäristöystävälliset ohjelmat. One+ System luotiin ei vain helpottamaan remontoijien ja rakentajien elämää vaan myös säästämään luontoa vähentämällä tarvittavien akkujen määrää. Elektronisen sytytysjärjestelmän ansiosta voidaan käyttää entistä enemmän moottoreita, jotka saastuttavat vähemmän. Ryobi noudattaa tiukimpia Euroopan Unionin asettamia turvallisuusnormeja, kuten DEEE- ja RoHS-direktiivejä. Ryobin kaikissa tuotteissa on energiatehokkaat ohjelmat, jotka säästävät myös itse konetta ja pidentävät sen käyttöikää.