Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 50 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Riedel

Riedel viinilasi Stemless Wings 2 kpl Riesling/Champagne

22,75 € 32,50 €
pkt
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
viinilasi Stemless Wings 2 kpl Riesling/Champagne
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 9006206322060
Riedel Stemless Wings 2 kpl Riesling/Champagnevalkoviinilasit ovat erittäin monikäyttöisiä ja toimivat loistavasti niin valkoviinien, kuohuviinien kuin roseeviinienkin kanssa. Tämä kaunis valkoviinilasi on täydellinen tasapainottamaan viinin korkeaa hapokkuutta ja jäännössokereita. Viinilasi korostaa herkullisia hedelmäisiä aromeja. Samppanjan kanssa se kehittää niiden upeita moniulotteisia aromeja ja auttaa niitä avautumaan paremmin. Jalaton viinilasi sopii moneen tilanteeseen!
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Kristallilasi
feature_value_2 Riedel Stemless Wings-sarja on tarkoitettu viinin ystäville, jotka arvostavat modernia, eleganttia ja toimivaa muotoilua. Jalattomat lasit ovat tasapainoisia, keveitä ja hienostuneita. Jalattomuuden ansiosta ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat hyvin rentoihin tilaisuuksiin, mökille tai veneeseen, kun ei haluta luopua korkeatasoisesta viininautinnosta. Stemless Wings sarjan muodot perustuvat Georg Riedelin luomaan maailmankuuluun Wine Wings- sarjaan.
feature_label_3 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Pakkaus sisältää kaksi lasia
feature_label_4 Hoito-ohjeet : Riedel-lasit ovat konepestäviä. Asettele lasit varovasti pesukoneeseen, jotta ne eivät kolise toisiaan vasten. Jos peset lasit käsin, käytä riittävän kuumaa vettä. Lasit kannattaa huuhdella heti käytön jälkeen ja kuivata Riedel mikrokuituliinalla. Älä käännä maljaa ja jalkaa eri suuntaan kuivatessasi lasia.
feature_label_5 Mitat : Korkeus: 10,9 cm. Leveys: 9 cm. Vetoisuus: 440 ml.
feature_label_6 Valmistajan tuotekoodi : 6789/15
Lue lisää