Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 50 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Riedel

Riedel viinilasi Stemless Wings 2 kpl Pinot Noir/Nebbiolo

22,75 € 32,50 €
pkt
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
viinilasi Stemless Wings 2 kpl Pinot Noir/Nebbiolo
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Helsinki, Redi

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 9006206322053
Riedel Stemless Wings Pinot Noir -punaviinilasi on täydellinen hapokkaiden ja kevyiden punaviinien ystävälle. Tämä erittäin kaunis jalaton viinilasi korostaa kevyiden punaviinien herkullista hedelmäisyyttä, hillitsee korkeaa hapokkuutta ja kahlitsee kaikki pienet ja arvokkaat aromit. Punaviinilasin maljan alaosan siipimäinen muotoilu edesauttaa viinin pehmentymistä, sillä se hajottaa viiniä tehokkaasti. Lopputulos ihastuttaa käyttäjäänsä varmasti. Tämä lasi takaa erittäin onnistuneen viinikokemuksen, oli kyseessä sitten rento ilta ystävien seurassa tai korkeatasoisempi illallinen.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Kristallilasi
feature_value_2 Riedel Stemless Wings Pinot Noir -punaviinilasit toimivat täydellisesti seuraavien viinien kumppanina: Pinot Noir, Barolo
feature_value_3 Riedel Stemless Wings-sarja on tarkoitettu viinin ystäville, jotka arvostavat modernia, eleganttia ja toimivaa muotoilua. Jalattomat lasit ovat tasapainoisia, keveitä ja hienostuneita. Jalattomuuden ansiosta ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat hyvin rentoihin tilaisuuksiin, mökille tai veneeseen, kun ei haluta luopua korkeatasoisesta viininautinnosta. Stemless Wings sarjan muodot perustuvat Georg Riedelin luomaan maailmankuuluun Wine Wings- sarjaan.
feature_label_4 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Pakkaus sisältää kaksi lasia
feature_label_5 Hoito-ohjeet : Riedel-lasit ovat konepestäviä. Asettele lasit varovasti pesukoneeseen, jotta ne eivät kolise toisiaan vasten. Jos peset lasit käsin, käytä riittävän kuumaa vettä. Lasit kannattaa huuhdella heti käytön jälkeen ja kuivata Riedel mikrokuituliinalla. Älä käännä maljaa ja jalkaa eri suuntaan kuivatessasi lasia.
feature_label_6 Mitat : Korkeus: 12,1 cm. Leveys: 10 cm. Vetoisuus: 630 ml.
feature_label_7 Valmistajan tuotekoodi : 6789/07
Lue lisää