Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Riedel

Riedel viinilasi Stemless Wings 2 kpl Cabernet

16,25 € 32,50 €
Tuote on saatavilla myymälöistämme.
viinilasi Stemless Wings 2 kpl Cabernet
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Kuopio keskusta, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 9006206322046
Riedel Stemless Wings Cabernet -punaviinilasi on upea jalaton viinilasi, joka sopii täydellisesti täyteläisille ja paljon tanniinia sisältäville punaviineille. Tämän kauniin jalattoman viinilasin muoto mahdollistaa punaviinien avautumisen ja tasapainottumisen. Erityisesti maljan alaosan siipimäinen muotoilu hajottaa viiniä, jolloin hienot aromit ja voimakkaat tanniinit pääsevät pehmentymään paremmin. Tämän lasin avulla punaviini saavuttaa herkullisen hedelmäisyyden, pehmeyden ja täydellisen tasapainon. Jalattomat viinilasit ovat elegantteja ja sopivat erinomaisesti niin rentoihin illanistujaisiin kuin hienompiinkin juhliin.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Kristallilasi
feature_value_2 Riedel Stemless Wings Cabernet -punaviinilasit toimivat täydellisesti seuraavien viinien kumppanina: Bordeaux punaiset, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
feature_value_3 Riedel Stemless Wings-sarja on tarkoitettu viinin ystäville, jotka arvostavat modernia, eleganttia ja toimivaa muotoilua. Jalattomat lasit ovat tasapainoisia, keveitä ja hienostuneita. Jalattomuuden ansiosta ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat hyvin rentoihin tilaisuuksiin, mökille tai veneeseen, kun ei haluta luopua korkeatasoisesta viininautinnosta. Stemless Wings sarjan muodot perustuvat Georg Riedelin luomaan maailmankuuluun Wine Wings- sarjaan.
feature_label_4 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Pakkaus sisältää kaksi lasia
feature_label_5 Hoito-ohjeet : Riedel-lasit ovat konepestäviä. Asettele lasit varovasti pesukoneeseen, jotta ne eivät kolise toisiaan vasten. Jos peset lasit käsin, käytä riittävän kuumaa vettä. Lasit kannattaa huuhdella heti käytön jälkeen ja kuivata Riedel mikrokuituliinalla. Älä käännä maljaa ja jalkaa eri suuntaan kuivatessasi lasia.
feature_label_6 Mitat : Korkeus 12,1 cm. Leveys: 10 cm. Vetoisuus: 675 ml
feature_label_7 Valmistajan tuotekoodi : 6789/0
Lue lisää