Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 50 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Riedel

Riedel lasisetti Vinum Viognier/Chardonnay 6 kpl bonuspakkaus 265 v

set
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
lasisetti Vinum Viognier/Chardonnay 6 kpl bonuspakkaus 265 v
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Helsinki, Redi

Joensuu, tavaratalo

Kuopio keskusta, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 9006206321582
Juhlavuoden bonuspakkaus sisältää yhteensä 6 kpl Vinum Viognier -valkoviinilasia. Lasi päästää oikeuksiinsa nuorten viinien kevyet, raikkaat ja mineraaliset aromit ja soveltuu hyvin monenlaisille viineille. Se korostaa nuorten valkoviinien sitrusmaista ja mineraalista jälkimakua, kun taas kehittyneempien viinien mausteiset ja pähkinäiset aromit tulevat tässä lasissa erinomaisesti esille. Viinilasi nostaa esille viinien ihanaa samettisuutta sekä notkeaa rakennetta. Herkullinen ja miellyttävä jälkimaku jää viipyilemään suuhun.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Kristallilasi
feature_value_2 Riedel Vinum Viognier -valkoviinilasit sopivat erinomaisesti yhteen seuraavien viinien kanssa: Ribolla Gialla, Pessac Leognan (valkoinen), Vermouth, Chardonnay (tammittamaton), Chablis, Condrieu, Sauvignon Blanc (tammittamaton), Pinot (Blanc, Grigio, Gris), Grenache Blanc/Granacha Blanca, Albariño, Muscadet, Verdicchio, Trebbiano, Fallanghina, Cortese, Fiano, Neuburger, Châteauneuf-du-Pape (valkoinen), Côtes du Rhône Rouge, Orvieto Classico, Macabeo, Aligoté, Fumé Blanc, Viognier, Morillon (tammitettu), Bordeaux (ikääntynyt), Hermitage (valkoinen), Sémillon, Muscadine, Montagny, St. Joseph (valkoinen), Palomino (poislukien Sherry), Melon de Bourgogne (Muscadet), Graves blanc, Marsanne, Vin de Savoie (valkoinen), Bordeaux (valkoinen).
feature_value_3 Vinum-sarjan lasit ovat korkealuokkaista lasia, jotka puhalletaan koneellisesti. Vinum-sarjan lasit on muotoiltu eri rypälelajikkeiden ja viinintuotantoaluiden mukaan. Lasimalleja sarjassa on lähes 30. Vinum-sarjan lasit ovat voittaneet useita eri lasitestejä ympäri maailmaa ja se on Riedelin myydyin lasisarja. Markkinoille sarja on tullut vuonna 1986 ja siitä saakka sarja on ollut Riedelin yksi suosituimmista lasisarjoista.
feature_label_4 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Pakkaus sisältää kuusi lasia
feature_label_5 Hoito-ohjeet : Riedel-lasit ovat konepestäviä. Asettele lasit varovasti pesukoneeseen, jotta ne eivät kolise toisiaan vasten. Jos peset lasit käsin, käytä riittävän kuumaa vettä. Lasit kannattaa huuhdella heti käytön jälkeen ja kuivata Riedel mikrokuituliinalla. Älä käännä maljaa ja jalkaa eri suuntaan kuivatessasi lasia.
feature_label_6 Mitat : Korkeus 19,8 cm. Vetoisuus 350 ml.
feature_label_7 Valmistajan tuotekoodi : 7416/65-265
Lue lisää