Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 50 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Riedel

Riedel lasisetti O-Viognier 6 kpl bonuspakkaus 265 v.

pkt
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
lasisetti O-Viognier 6 kpl bonuspakkaus 265 v.
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, tavaratalo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 9006206321605
Juhlavuoden bonuspakkaus sisältää yhteensä 6 kpl Riedel O Viognier -valkoviinilaseja. Erinomainen lahjaidea ystävälle tai itselle! Nuorten valkoviinien kevyehköt, raikkaat ja mineraaliset aromit heräävät tässä lasissa ja takaavat täyden viininautinnon. Jälkimaku on miellyttävä, pitkä ja raikkaan sitruksinen. Koska viinilasissa ei ole jalkaa, se on helppo istuttaa monenlaiseen kattaukseen ja tarpeeseen! Tyylikäs ja rento muotoilu ihastuttaa ja tekee hetkestä hieman erityisemmän.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Kristallilasi
feature_value_2 Riedel O Viognier -valkoviinilasit toimivat täydellisesti seuraavien viinien kumppanina: Ribolla Gialla, Pessac Leognan (valkoinen), Vermouth, Chardonnay (tammittamaton), Chablis, Condrieu, Sauvignon Blanc (tammittamaton), Pinot (Blanc, Grigio, Gris), Grenache Blanc/Granacha Blanca, Albariño, Muscadet, Verdicchio, Trebbiano, Côtes du Rhône Blanc, Fallanghina, Cortese, Fiano, Neuburger, Châteauneuf-du-Pape (valkoinen), Orvieto Classico, Macabeo, Aligoté, Fumé Blanc, Viognier, Morillon (tammitettu), Bordeaux (kypsä), Greco di Tufo, Hermitage (valkoinen), Sémillon, Muscadine, Montagny, St. Joseph (valkoinen), Palomino (poislukien Sherry), Soave, Melon de Bourgogne (Muscadet), Graves blanc, Marsanne, Vin de Savoie (valkoinen), Bordeaux (valkoinen).
feature_value_3 Riedel O-sarja on tarkoitettu viinin ystäville, jotka arvostavat modernia, eleganttia ja toimivaa muotoilua. O-lasit ovat tasapainoisia, keveitä ja hienostuneita. Jalattomuuden ansiosta ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat hyvin rentoihin tilaisuuksiin, mökille tai veneeseen, kun ei haluta luopua korkeatasoisesta viininautinnosta.
feature_label_4 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Pakkaus sisältää kuusi lasia
feature_label_5 Hoito-ohjeet : Riedel-lasit ovat konepestäviä. Asettele lasit varovasti pesukoneeseen, jotta ne eivät kolise toisiaan vasten. Jos peset lasit käsin, käytä riittävän kuumaa vettä. Lasit kannattaa huuhdella heti käytön jälkeen ja kuivata Riedel mikrokuituliinalla. Älä käännä maljaa ja jalkaa eri suuntaan kuivatessasi lasia.
feature_label_6 Mitat : Korkeus 9,6 cm. Vetoisuus: 320 ml.
feature_label_7 Valmistajan tuotekoodi : 5414/05-265
Lue lisää