Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Reer

Reer Rigi Itkuhälytin langaton

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Rigi Itkuhälytin langaton
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4013283500804
Monipuolinen itkuhälytin jopa 650 metrin kantavuudella. Mukana esimerkiksi integroitu tähtitaivasprojektori ja lasten musiikkisoitin (6 unilaulua), lämpötilanmittaus ja lämpötilahälytys. FHSS-teknologia takaa häiriöttömän yhteyden ja automaattinen kanavanvaihto määräajoin takaa aina hyvän kuuluvuuden. Automaattinen ECO-toiminto säästää virtaa, kun laite menee valmiustilaan kun on hiljaista ja käynnistyy automaattisesti, kun havaitsee ääntä.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_value_2 Vauvayksikkö: Ihana tähtitaivas eri väreissä nukuttaa lapsen rauhalliseen uneen. Kirkkaus on säädettävissä. 6 rauhoittavaa unilaulua säädettävällä äänenvoimakkuudella. Valoa ja ääntä voidaan säätää vanhempainyksiköstä. Vauvayksikkö mittaa tilan lämpötilaa, joka näkyy vanhemman yksikössä. Mikrofonin herkkyys säädettävä. Verkkovirta tai AAA-paristot.
feature_value_3 Vanhempainyksikkö: Akun kesto jopa 57 tuntia ja kantavuus jopa 650 m. Kantavuusalueen ulkopuolelle menosta hälytys äänellä ja valolla. Vyöklipsin ansiosta helppo kuljettaa mukana. Vanhempainyksikköön voi yhdistää jopa kaksi vauvayksikköä. Kaksisuuntainen ääni - voit jutella lapselle.
feature_value_4 Lisätoimintoja: Syöttämishälytys, lämpötilan ilmoitus, lämpötilan hälytys
feature_label_5 Valmistajan tuotekoodi : 222543,0
Lue lisää