Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Kylpyhuone ja keittiö

Kylpyhuone- ja keittiötuotteet netistä

Täältä löydät kiinteät kalusteet kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi peili- ja allaskaapit, wc-istuimet, suihkusetit sekä kylpyhuoneen ja keittiön hanat ja niiden tarvikkeet. Tarjolla olevista tuotteista on helppo valita yhteensopivat sekä omaa käyttötarvetta palvelevat vaihtoehdot. Lisäksi saatavilla ovat kuluvammat, useammin vaihtoa kaipaavat tarvikkeet, kuten erilaiset tiivisteet.

204 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Kylpyhuonekalusteet ja -tarvikkeet

Valikoimaan kuuluvat tyylikkäät kylpyhuonekalusteet, kuten esimerkiksi allaslaatikostot ja allaskaappipaketit, peilikaapit ja valaisimilla varustetut peilit sekä valolipat peilikaapille. Allaslaatikostoja on saatavilla makusi mukaan leveämpinä ja kapeampina malleina. Mikäli kylpyhuoneessa on säilytyksessä paljon irtainta tavaraa, esimerkiksi kosmetiikkaa, tilavampi leveä allaslaatikosto on oiva valinta. Kun tavarat mahtuvat siististi laatikoihin, kylpyhuoneen ilme pysyy helpommin siistinä ja viihtyisänä.

Säilytystarpeet kannattaa ottaa huomioon myös siinä, valitseeko kylpyhuoneeseen peilikaapin vai pelkän peilin. Peilikaapilla saa huomaamatta ja siististi jälleen lisäsäilytystilaa pienille kylpyhuoneen tavaroille. Molemminpuolisilla peileillä oleva peilikaappi on lisäksi kätevä hiuksia laittaessa ja muuten ehostautuessa.

Kalusteiden lisäksi ostettavissasi ovat erilaiset tarvikkeet, jotka voivat olla varsin käyttökelpoisia esimerkiksi ikääntyneelle henkilölle. Näitä ovat muun muassa kylpyhuonetuoli suihkukäyntiä varten sekä tukikahva ammeen tai WC-istuimen viereen.

Pesualtaat kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneen ilmeeseen vaikuttaa ratkaisevasti pesuallas. Valikoimasta löytyykin tyylikkäitä ja moderneja pesualtaita, jotka on valmistettu massiivipuusta ja hartsista. Nämä Woodion Helsingissä valmistetut altaat on tehty lähes hiilineutraalisti! Ne ovat siis tyylikkään ilmeen lisäksi myös vastuullinen valinta kylpyhuoneeseen.

Värivaihtoehtoina altaille löytyy esimerkiksi hiilenmusta ja lämmin valkoinen ripauksella hopean sävyä. Muodoltaan altaita löytyy niin kulmikkaan mallisina kuin malja-altaina. Voit hankkia myös altaiden kanssa samaa sarjaa olevat pyyhekoukut luomaan kylpyhuoneeseen vielä entisestään yhtenäisempää ilmettä.

Pesualtaan hanaa valitessa kannattaa ottaa huomioon valitun altaan muoto ja sävy. Vielä ne huomioimalla kokonaisuudesta tulee todellinen katseenvangitsija. Varsinaisen hanan lisäksi usein mukaan tulee bideesuihku. Sen voi kuitenkin hankkia myös erillisenä hanatarvikkeiden valikoimasta, mikäli mieleisesi hana ei sitä sisällä.

Saniteettiposliinit sekä hanat

Täältä löydät perinteisemmät posliiniset pesuhuoneen allasmallit, sekä WC-istuimet. Istuimen voi valita joko kannellisena tai kannettomana versiona, johon kannen voi ostaa erikseen. WC-varaosista löydät muut tarvittavat komponentit, kuten esimerkiksi painike- ja saranasarjat WC-istuinta ja sen asennusta varten.

Erilaisia hanoja löytyy valikoimasta sekä kylpyhuoneeseen että keittiöön. Peseytymistä varten löydät valikoimasta tarvitsemasi amme- ja suihkuhanat, vaihdinjuoksuputket ja suihkutermostaatit. Muiden kylpyhuonehanojen ja -tarvikkeiden lisäksi valikoimaan kuuluvat myös suihkusetit. Perusominaisuudet omaavien settien vaihtoehtona voit hankkia kotiin ylellisen sadesuihkuhanan.

Kotiin asennettavien suihkusettien lisäksi tarjolla on ladattava ja kannettava retkisuihku, joka on hyvä valinta mukaan mökille tai matkalle. Ahkerampi mökkeilijä haluaa ehkä valita mukaansa vielä järeämmän setin, nimittäin juuri mökille suunnitellun pesuallashanan. Tämä tuote sisältää kiinteän juoksuputken ja viiden litran vedenlämmittimen. Sen avulla teetkin mökkeilystä vielä entistä mukavampaa!

Suihkuseinät

Kylpyhuoneessa suihkuseinä jakaa tilaa näppärästi ja mikä tärkeintä, estää veden roiskumisen muualle kylpyhuoneeseen. Suihkuseiniä löytyy muun muassa teleskooppikiinnityksellä lattian ja katon väliin asennettavana mallina, suihkutaiteovina ja kääntyvinä suihkuseininä. Esimerkiksi teleskooppikiinnityksellä oleva suihkuseinä asettautuu hyvin erilaisiin tiloihin, koska sen asennuskorkeus voidaan mitoittaa huoneen korkeuden mukaan. Lisäksi teleskoopin nivelsäätöjalka helpottaa kylpyhuoneen lattiakaatojen huomioimista.

Mikäli kylpyhuoneesi on pieni, kääntyvä suihkuseinä voi olla hyvä ratkaisu. Sen nimittäin voi kääntää vasten seinää niiksi ajoiksi, kun suihkua ei käytetä.

Hanat ja tarvikkeet myös keittiöön

Myös keittiöhanoja valikoimasta löytyy erilaisia. On matalampia ja korkeampia malleja sekä käytännöllisiä hanoja, jotka toimivat sekä perinteisesti että ilman kosketusta. Liha- ja kalatuotteita käsiteltäessä ilman kosketusta toimiva hana onkin todella hygieeninen vaihtoehto.

Hanatarvikkeiden valikoimasta löydät myös esimerkiksi keittiövesilukot ja vedensuodattimen. Lisäksi ostettavissa ovat sellaiset pienemmät komponentit, joita kylpyhuoneeseen ja keittiöön tarvitsee silloin tällöin päivittää tai hankkia uusien tuotteiden asennuksen yhteydessä. Saatavilla ovat esimerkiksi suihkuletkut, pesualtaan kannattimet, vesilukot, allastulpat ja erilaiset tiivisteet.