Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Tähän nousee talo Carlson

SYYSKUU 2018

Kodin tekee Carlson

Nyt jännittää..

Talo Carlson on nyt ”viimeistelyvaiheessa” eli muutamia listoja, akryylimassaa, hurjasti pesua ja siivousta vaille valmis sisältä. Ja tietysti sitä takan piipun läpivientiä - josta mainitsinkin jo aiemmin. Ihan pikkuhommia siis enää jäljellä ;-)

Päätimme että nyt on aika esitellä taloa kaikille halukkaille.

Talossamme on yleinen esittely su 30.9.2018 klo 12-14.

Paikalla tuolloin mm. arkkitehdit, OP/OPKK, Uponor ym. eli varmasti paljon ideoita ja tietoa omaa taloa tai nykyisen remontointia suunnitteleville.

Kuvittelin että parin tunnin esittely olisi ihan läpihuutojuttu, pikku siivous ja homma hoidossa. Mutta eihän se ihan niin spontaanisti taas mennytkään. Joka paikassa on pientä epätarkkuutta ja -siisteyttä joiden korjaamista normaalisti tehdään ajan kanssa. Nyt puuttuvat viiden sentin listanpätkät tai paikkamaalaukset  saavat aikaan kamalan stressin eikä vatsahaava ole kaukana..

Vaikka kuinka tiedän (ja aikamiehen järjellä itselleni jankutan) etteivät ihmiset tule katsomaan valmista taloa - on paine tähän suuntaan kerrassaan kauhea. Olemme koko perheen voimalla kiipeilleet ympäri taloa yötä päivää ja eilen jouduimme toteamaan että vaikka kuinka säntäilemme, keskeneräistä jää aika paljon. Mutta näillä mennään. Olen aivan varma että kävijät saavat hyviä ideoita ja vinkkejä omiin projekteihinsa ja tasoitetahrat häiritsevät lähinnä meitä omistajia.

Nähtävää on todella runsaasti, alkaen mielestäni erittäin onnistuneesta alakerran kylppärin laatta-peiliyhdistelmästä päättyen siihen paljon puhuttuun yläkerran parvekkeen ulkoporealtaaseen. Myös kehittynyt talotekniikka on varmasti mielenkiintoinen aihe, varsinkin kun paikalla on Uponorin edustaja kertomassa järjestelmän ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Lämpimästi siis tervetuloa ensi sunnuntaina osoitteeseen Haukikuja 8, 70840 Kuopio.

JK - Allu saneeraa uudiskohdetta

Noin niinkuin jälkikirjoituksen omaisesti on aivan pakko vielä kertoa tuoreimman perheenjäsenemme, "Yläkerran Ylermin" alias rakkaan Allu The Kanin edesottamuksista eli sopeutumisesta yhteisöömme.

Allu on ottanut perheessämme selkeän (sekä toki tärkeän) uudiskohteen saneeraajan roolin. Viimeiseen reiluun kolmeen viikkoon hän on saanut aikaiseksi melkoisen meriittilistan josta tässä mainitsen vain päällimmäisenä mieleen tulevat kohdat:

- Ikkunoiden puuosat tuhottu / CHECK
- Karmit tuhottu / CHECK
- Kipsilevyseinät tuhottu (osittain) / CHECK
- Laminaattilattia tuhottu (vain vähän) / CHECK
- Kolme iPhonen laturia tuhottu (totaalisen käyttökelvottomiksi) / CHECK
- Yksi valaisimen johto (täydellinen toimimattomuus) / CHECK

Melkoiset saavutukset noinkin pieneksi kaniksi - mutta kuten oheisesta kuvasta voitte itsekin todeta, eihän noin lutuiselle olennolle kerrassaan VOI olla vihainen..

Allu the Kani