Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Princess

Princess hybridigrilli, sähkö/hiili

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
hybridigrilli, sähkö/hiili
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Verkkokaupan varasto

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 8712836963849
Princess 112240 Hybrid BBQ -grillillä voit tehdä päivästä täydellisen. Kokonsa ja kätevien kantokahvojen ansiosta voit ottaa grillin mukaasi, minne tahansa. Se, että grilliä voidaan käyttää joko sähköllä tai hiilellä, tarkoittaa, että voit käyttää grilliä lähes missä tahansa! Tukeva bambuleikkuulauta ei ainoastaan anna hybridigrillille ylellistä ulkoasua, vaan on kätevä myös vihannesten, leivän ja jopa lihan leikkaamiseen. Hybridigrillissä on irrotettava lämpöelementti, jonka avulla voit helposti valita sähkö- tai hiiligrillin välillä. Tämä 2-in-1-toiminto varmistaa, että voit käyttää grilliä missä tahansa, puistosta puutarhaan. Jos päätät käyttää sähkögrilliä, voit nauttia herkullisen aterian hetkessä. Lämmityselementin teho on 1400 wattia ja tämän suuren kapasiteetin ansiosta se lämpenee erittäin nopeasti, joten voit aloittaa grillaamisen heti. Haluaisitko viettää aikaa ja nauttia perinteisestä hiiligrillistä? Poista sitten lämmityselementti ja täytä grilli hiilillä.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_value_2 1400 watin tehonsa ansiosta sähkögrilli voi saavuttaa jopa 240 °C lämpötilan
feature_value_3 Sähkö- ja hiiligrillin yhdessä paketissa.
feature_value_4 Tyylikkäästi viimeistelty ylellisellä bambuleikkuulaudalla
feature_value_5 Ihanteellinen pitkiin kesäiloihin puutarhassa grillaamiseen, mutta myös kätevä retkille, matkailuautoon tai jopa parvekkeella grillaamiseen.
feature_value_6 Säädettävän termostaatin ansiosta grilliä voidaan käyttää hitaaseen, matalassa lämmössä grillaamiseen tai flash-grillaukseen
feature_label_7 Teho W : 1400,0
feature_label_8 Valmistajan tuotekoodi : 112240,0
Lue lisää