Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Polar

Polar optinen sykesensori Verity Sense M-XXL

Tuote on saatavilla myymälöistämme.
optinen sykesensori Verity Sense M-XXL
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Savonlinna

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 725882055404
Polar Verity Sense on monipuolinen ja laadukas optinen sykesensori, joka mittaa sykkeen tarkasti käsivarresta tai ohimolta lajissa kuin lajissa. Sitä on erittäin helppo ja mukava käyttää. Sisäänrakennettu muisti mahdollistaa sensorin käytön sellaisenaan ja Bluetooth® ja ANT+ -yhteyksien ansiosta se on helppo yhdistää muihin laitteisiin. Erinomainen vaihtoehto joukkueurheiluun, uintiin, kamppailulajeihin sekä muihin lajeihin, joihin rinnan ympärille kiinnitettävä sykevyö tai rannesykkeenmittaus ei ole aikaisemmin soveltunut. Laita sensori käsivarteesi, kiinnitä se uimalasien hihnakiinnikkeessä ohimollesi tai aseta se napakasti ihoasi vasten ihonmyötäisen vaatteen alle.
Lisää tietoja
feature_label_2 Takuu : 24
feature_value_3 Laadukas optinen sykkeen seuranta (toimii 6 LED-valon avulla)
feature_value_4 Bluetooth® ja ANT+ mahdollistavat Polar Verity Sensen yhdistämisen useaan eri sovellukseen, kelloon tai laitteeseen. Voit muodostaa kaksi samanaikaista Bluetooth-yhteyttä
feature_value_5 Voit käyttää sensoria sellaisenaan sisäisen muistin ansiosta ja siirtää treenitiedot jälkikäteen puhelimeesi (Sisäinen muisti: 16 Mt, 600 tuntia treeniaikaa)
feature_value_6 Bluetooth Low Energy kantama on 150 m
feature_value_7 Hyvä akun kesto: 30 tuntia yhdellä latauksella
feature_value_8 Vedenpitävä (50 m)
feature_value_9 Sensori tallentaa sykkeen, uintikierrokset, matkan ja vauhdin automaattisesti uima-altaassa erityisen uintitilan ansiosta
feature_value_10 ANT+ lähetys uintitilassa
feature_label_11 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Polar Verity Sense -optinen sykesensori. Käsivarsihihna. USB-laturi. Uimalasien hihnakiinnike. Säilytyspussi. Pikaopas. Tietolehtinen.
feature_label_12 Tuotteen väri : Grey
feature_label_13 Hoito-ohjeet : Käsivarsihihna on konepestävä
feature_label_14 Mitat : Hihnan koko M-XXL (22 cm-34 cm)
Lue lisää