Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Polar

Polar Ignite 2 fitnesskello S-L kulta/samppanja

Tuote on saatavilla myymälöistämme.
Ignite 2 fitnesskello S-L kulta/samppanja
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Joensuu, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 725882058153
Polar Ignite 2 on muokattava ja älyominaisuuksilla varustettu fitnesskello. Sulavalinjaisessa, tyylikkäässä ja helppokäyttöisessä kellossa on sykkeenmittaus ranteesta, yksilöllinen treeniopastus, unen seuranta ja integroitu GPS. Polar Ignite 2 näyttää ja tuntuu hyvältä vuorokauden ympäri. Muokattavissa vaihdettavilla rannekkeilla ja kellonäytön väriteemoilla.
Lisää tietoja
feature_label_2 Takuu : 24
feature_label_3 Materiaali : Kuori lasikuidulla vahvistettua polymeeriä. Kehys, painikkeet ja solki ruostumatonta terästä. Rannekkeen materiaali silikoni, solki ruostumatonta terästä.
feature_value_4 Ominaisuudet: Edistyksellinen rannesykkeenmittaus ja sisäänrakennettu GPS, GLONASS, Galileo ja QZSS. Avustettu GPS nopeaa paikannusta varten.. Nightly Recharge™ -palautumisen mittaus. Fitspark™ -treeniopas. Juoksuohjelmat - henkilökohtainen ja mukautuva harjoitusohjelma. Musiikin hallinta. Puhelimen ilmoitukset. Sääennuste. Serene™ -hengitysharjoitus. Viikon yhteenveto. Energianlähteet - näe miten kehosi käyttää energiaa treenin aikana.
feature_value_5 Polar Flow -sovellus on huipputason treenialusta, joka herättää uni-, aktiivisuus- ja treenitietosi eloon. Monipuoliset analyysityökalut, automaattinen treenipäiväkirja, kehityksen seuraamiseen luodut raportit ja monet muut ominaisuudet auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kelloa voi käyttää ilman muita laitteita tai yhteyksiä (rajallinen muistikapasiteetti tietojen tallennukseen). Saat käyttöösi kaikki ominaisuudet, toiminnot ja rajattoman tallennustilan, kun yhdistät kellosi ilmaiseen Polar Flow sovellukseen ja verkkopalveluun, jonne tallentuu kaikki urheilu- ja treenitietosi.
feature_value_6 Liikkeestä aktivoituva värillinen kosketusnäyttö. Näytön saa asetettua pysymään päällä treenin ajan.
feature_value_7 IPS TFT näyttö, resoluutio 240x204. Kirkkauden automaattinen säätö. Dragontrail-lasi.
feature_value_8 Akunkesto jopa 5 päivää kellotilassa. Yhtenäistä treeniaikaa 20 tuntia tai jopa 100 tuntia erilaisten virransäästötilojen ansiosta. 165 mAh:n litiumpolymeeriakku.
feature_value_9 Yhdistettävyys: Bluetooth Low Energy. Mukautettu USB-kaapeli lataamiseen ja tietojen synkronointiin.
feature_value_10 Aika ja päivämäärä. Herätys ja torkkutoiminto. Sekuntikello ja alaspäin laskeva ajastin.
feature_value_11 Yhteensopiva Polar BLE sykesensorien kanssa.
feature_value_12 Vedenkestävä 30 m (ISO 22810, soveltuu uimiseen)
feature_label_13 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Polar Ignite 2 fitnesskello. Rannekkeet (sisältää molemmat kokovaihtoehdot). Latausjohto. Polar Ignite 2 –käyttöohje. Tietolehtinen.
feature_label_14 Tuotteen väri : Champagne/gold
feature_label_15 Mitat : 43x43x8,5 mm. Paino: 35 g rannekkeella, 21 g ilman ranneketta. Rannekkeen koko: leveys 20 mm, ranteen ympärysmitta 130-210 mm.
Lue lisää