Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Porealtaat, paljut ja tarvikkeet

Porealtaat, paljut ja kylpytynnyrit netistä

Carlsonin valikoimasta löydät erilaiset porealtaiden ja paljujen allaspaketit ja tarvikkeet, kuten allaspumput, kesäpeitteet, puhdistussetit ja monenlaiset muut tarvikkeet porealtaiden ja paljujen ylläpitoon ja huoltoon.

112 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Porealtaat, paljut ja kylpytynnyrit

Löydä oma unelma-altaasi pihalle tai terassille Carlsonin allaspakettien valikoimasta. Allaspaketteja on eri kokoisia ja erilaisin ominaisuuksin varusteltu, joten jokaiselle kodille löytyy omanlaisensa.

Altaat on kehitelty niin, että ne on helppo asentaa tasaiselle ja kiinteälle alustalla. Altaan rakennusmateriaalina on useimpien altaiden kohdalla käytetty kestävää terästä, joka on vakaa materiaali ja kestää kovaakin käyttöä usean vuoden ajan. Useimmat altaat on valmistettu kestämään pohjoismaista ilmastoa.

Altaiden ominaisuuksia jokaiseen tarpeeseen

Altaat ovat tilavuudeltaan eri kokoisia, joten valitse valikoimasta juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Allaspaketteihin kuuluu altaan lisäksi usein ainakin tikkaat. Usein pakettiin kuuluu myös muita tarvikkeita kuten pintakaivosarjoja, letkuja, allasimurin sovittimia, pintakaivokoreja, allaspusseja ja suuttimia.

Useimpien altaiden on tarkoitus olla ulkona ympäri vuoden. Altaat on valmistettu talvenkestäviksi, mutta jotta ne säilyvät mahdollisimman pitkään hyväkuntoisina, on ne myös valmisteltava talvikautta varten, kun uintikausi on ohitse. Carlsonin valikoimasta löydät oheistuotteita ja tarvikkeita altaisen talvehtimisen valmistamista varten.

Altaiden takuuaika on useimmiten kaksi vuotta.

Poreallastarvikkeet

Carlsonin poreallastarvikkeiden valikoimasta löydät kattavan valikoiman erilaisia porealtaiden ja paljujen oheistuotteita. Valikoimasta löydät altaiden huoltoon ja niiden ylläpitoon tarvittavat tuotteet ja altaiden hoitoaineet ja kemikaalit.

Allaspussit ja -peitteet

Carlsonin valikoimasta löydät myös erilaiset allaspussit ja peitteet suojaamaan poreallastasi tai paljuasi. Erikokoiset pussit ja peitteet sopivat halkaisijaltaan erilaisiin paljuihin, joten tarkista ennen ostopäätöstä oman altaasi mitat ja varmista peitteen koon sopivuus.

Tuotteiden joukossa on sekä talvi- että kesäpeitteitä altaille. Sekä kesä- että talvipeitteet ehkäisevät veden haitumista ja estävät putoavien lehtien ja muiden epäpuhtauksien pääsemistä allasveteen. Peite suoraa vettä myös auringonvalolta. Peitteet helpottavat altaiden hoitoa ja puhdistusta. Kesäpeitteen avulla säätelet myös veden lämpötilaa, sillä peite pitää lämmön altaassa eikä se näin pääse haihtumaan pois yön aikana.

Pumput

Carlsonin valikoimassa on monenlaisia yleiskäyttöisiä allaspumppuja. Jopa 250W teholla toimivat pumput helpottavat porealtaiden ja paljujen veden käsittelyä. Pumppuja löytyy eri virtauskapasiteetillä. Korkeamman virtauskapasiteetin pumput ovat ihanteellisia suurten altaiden suodatinjärjestelmiin.

Pumppujen materiaalit ovat muovia, usein polypropeenia, ja terästä. Polypropreeni kestää allasveden hoitokemikaaleja, mikä lisää pumpun pitkää käyttöikää.

Pumppua valitessa kannattaa huomioida oman altaan koko sekä vedenlaatu. Jotkut pumput sopivat sekä suola- että kloorivedelle. Pumpun ominaisuuksista kannattaa tarkistaa, minkäkokoiselle altaalle se on tarkoitettu ja minkälämpöinen vesi on pumpun toiminnalle maksimaalinen.

Allasimurit

Varmista porealtaasi tai paljusi puhtaus allaimurin avulla. Carlsonin valikoimasta löydät erilaiset allasimurit altaiden puhtaana pitoon. Imurit sopivat altaan pohjan puhdistukseen, ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Tarkista aina ennen ostoa imurin sopivuus juuri sinun altaaseesi.

Altaan pohjan imurit keräävät epäpuhtaudet altaan pohjasta. Uintisesongin aikana altaan pohjaa ei siis tarvitse manuaalisesti puhdistaa, sillä allasimuri tekee sen puolestasi. Akkukäyttöiset imurit muodostavat voimakkaan tyhjiön, jonka avulla imuri imee lian, hiekan ja pienet kivet pois altaan pohjasta. Lika kerääntyy säiliöön, joka on helppo tyhjentää.

Osioitujen imuletkujen avulla voit säätää letkun pituuden altaan kokoon sopivaksi. Imureiden mukana voi tulla myös ohjausletku, joka helpottaa imurin ohjausta. Sen avulla imuri pääsee esimerkiksi tikkaiden ohi eikä jää jumiin kulmiin.

Tabletit ja allaskemikaalit

Erilaisten teknisten laitteiden ja lisätarvikkeiden lisäksi Carlsonin valikoimasta löytyy altaiden huoltoon myös erilaiset kemikaalit ja tabletit. Valikoimassa on muun muassa kloorittomia aktiivihappitabletteja kylpytynnyrin veden hoitoon sekä altaan pH-tason säätelyyn tarkoitetut kemikaalirakeet. Altaiden pH-tason tarkkailu on tärkeää, sillä liian alhainen tai liian korkea pH-arvo ärsyttää ihoa eikä ole hyväksi altaan materiaalille. Ihanteellinen veden pH-arvo on 7,4.

Valikoimasta löydät myös muut altaan hoitoon tarkoitetut tuotteet kuten levätehoaineen, joka ehkäisee leväkukintojen muodostumista altaassa. Levän muodostuminen on mahdollista etenkin kuumina kesäpäivinä. Stabiloitu shokkikloori on puolestaan tarkoitettu allasveden shokkiklooraamiseen. Shokkikloorauksella on tarkoitus ylläpitää altaan klooriarvoa.

Altaiden pesua varten löytyy myös erilaisia altaidenpesuaineita kuten biopesuaineita, jotka ovat helppokäyttöisiä, valmiiksi laimennettuja ja biologisesti hajoavia perusaineita. Pesuaineita voi käyttää vaikeaankin likaan.