Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Puutarhakoneet

122 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Puutarhakoneet ja pihan pienkoneet Carlsonilta

Pihalla ja puutarhatöissä on hyötyä kunnollisista ja toimivista puutarhakoneista. Carlson auttaa pihahommissa tarjoamalla kunnon koneet ja välineet pihan hoitoon ja pihatöihin vuodenajasta riippumatta!

Kesällä puutarhatöitä on enemmän kuin talvella. Ruohonleikkaus, puiden ja pensaiden hoitaminen ja muut ulkona tehtävät toimet kuuluvat omakoti- ja rivitaloasujan sekä mökkeilijän kesään. Myös kastelu ja muu kukkien hoito on ajankohtaista kesällä. Talvella puolestaan pihalla odottavat lumityöt, joihin tarvitaan lumilapiota ja lumikolaa tai jopa lumilinkoa.

Liian usein pihatyöt koitetaan tehdä vanhoilla tai epäkuntoisilla koneilla. Silloin hommista tulee helposti raskaita tai jopa vaarallisia, jos vaikka puusavottaan koittaa ryhtyä vanhalla tai rikkinäisellä moottorisahalla tai trimmerillä. Carlsonilla on tarjolla monia laatukoneita turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn.

Moderni ruohonleikkuri on akkukäyttöinen tai jopa robottileikkuri

Ruohonleikkuri on pihakone, jota tarvitsee lähes väistämättä, jos omistaa pihallaan pienenkään tilkun verran nurmikkoa. Nurmikon pinta-ala asettaa vaatimukset ruohonleikkurille. Pienen nurmikon leikkaus hoituu vaatimattomammallakin ruohonleikkurilla mutta jo normaalikokoisen omakotitalon tontin nurmikon leikkaus on huomattavasti kevyempi homma toimivalla ja työntävällä ruohonleikkurilla.

Nykyisin suosittuja koneita ovat akkukäyttöiset ruohonleikkurit. Akku on energianlähteenä kätevä, kun virta ei pääse loppumaan samoin kuin pääsee traditionaalisissa bensalla käytettävissä ruohonleikkureissa. Akun voi ladata helposti uudelleen ja kone on jälleen käytettävissä. Lisäksi akkukäyttöinen ruohonleikkuri on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on päästötön.

Myös robottiruohonleikkurit ovat tulleet jäädäkseen. Robottileikkuri leikkaa nurmikon sillä aikaa, kun itse teet muita hommia. Robottiruohonleikkurit osaavat muun muassa palata takaisin telakkaan sateen sattuessa. Robottiruohonleikkurille voi antaa ohjeita oman älypuhelin avulla. Sen helpommaksi pihatyöt voivat tuskin mennä.